Nou Horta

Salutació de l’alcalde

-

Arriba el mes de març i amb ell, la primavera... i les Falles. Sens dubte, la combinació perfecta per als valencians i valenciane­s que, amb el marcat caràcter mediterran­i que tenim, ens agrada especialme­nt acomiadar els mesos més freds de l’any per a donar la benvinguda al primer en què els dies es tornen més llargs, la llum del dia es fa més present i més bonica i les temperatur­es comencen a suavitzar-se. En definitiva, aquest clima nostre tan singular que ens anuncia que, un any més, ja estem en Falles. I ací, al nostre poble, a Burjassot, tornarem molt prompte a respirar l’aroma que més ens agrada. Celebrades ja les presentaci­ons falleres i en el marc de l’emotiva i emocionant Exaltació de les nostres Falleres Majors, on segurament ja puguen estar llegint aquestes pàgines, donem ofi cialment el tret d’eixida a la festa fallera. Dins de molt pocs dies, dels nostres carrers i barris emanarà l’olor inconfusib­le de la pólvora, l’exquisida aroma de l’arròs coent-se a la calor de la llenya o els efluvis dels últims retocs de pintura sobre uns monuments a punt de ser descoberts a ulls de tots i totes. Com a alcalde d’aquesta ciutat tan amant de la nostra festa, em dispose a viure els fantàstics dies de Falles, aqueixos que precedeixe­n a la imminent primavera, envoltat de tots els amics i amigues que guarde en cadascuna de les tretze comissions falleres de Burjassot. Una cosa molt senzilla, ja que si durant tot l’any les nostres comissions es caracterit­zen pel seu caràcter acollidor, amigable i molt solidari, en Falles totes elles es bolquen per complet per a oferir el millor a tots aquells que visiten un casal faller, un monument o un barri on existisca una falla.

Els fallers i falleres de Burjassot es compten per centenars i més centenars i, per a tots ells, arriba ara el moment de gaudir d’aqueix sentiment tan únic i especial que significa ser faller o fallera i pertànyer a una Falla. El sentiment del que parle es porta dins i es porta sempre. Però és ara, quan arranca el mes de març, quan arriba l’hora de lluir-ho i de viure-ho amb orgull, en tants actes i moments que tenim per davant durant els pròxims dies de festa. M’agradaria tancar aquestes línies felicitant al president de l’Agrupació de Falles de Burjassot, Iván Heredia Cortés, així com a totes les persones que integren l’Agrupació de Falles, doncs em consta que el treball realitzat al llarg de l’any és constant i ara donarà els seus fruits. I igualment, vull donar la meua enhorabona a totes les falleres majors de Burjassot, així com als presidents, desitjantl­os un agradable i inoblidabl­e regnat, sobretot ara, que s’acosten les jornades més importants de la festa fallera.

M’acomiade desitjant a tots els ciutadans i ciutadanes de Burjassot unes intenses, agradables i molt felices Falles 2018.

 ??  ??
 ??  ?? Rafa García
Rafa García

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain