Nou Horta

Salutació del regidor festes

- Juanjo Civera Bendicho

Ja estem en Falles!

El mes de març no s’entendria a Foios sense una de les seues festes més representa­tives, les Falles. Les falles no són únicament monument, ni tan sols crítica política o social, ni pólvora, ni música, ni festa, ni gastronomi­a, etc., les falles són molt més que això, són la suma de totes estes caracterís­tiques. Són sobre tot casal i carrer.

Les falleres i fallers de les falles de Foios sempre s’han identifica­t com una gran família, pròxims als seus barris i pròxims entre els membres que les composen, sempre disposats a treballar, a esforçar-se per sorprendre’ns amb les seues activitats anuals, la nova convivènci­a del mig any per exemple, a suggerir bones idees per millorar la Cavalcada de Reis dels que són el màxim exponent o a fer-nos riure i disfrutar amb els play-backs de la setmana fallera. Són estos fets els que fan de les falles de Foios unes grans falles. Este any els seus màxims representa­nts són Pau, Carolina, Pedro i Mari Julia per la falla Màrtirs i Adjacents, Pepe, Irene, Jose i Nerea per la falla La Comunitat i Darío, Nuria, Carlos i Paula per la falla AvingudaPl­aça Rei En Jaume. Tots ells són fallers i falleres que viuen la festa amb gran intensitat i que de segur representa­ran a la seua falla de la millor manera possible, amb afecte i ben fer.

Per davant queden mots dies de festa i tradició, d’emocions i sentiments, de riures i de foc, que desitge que compartiu amb el veïnat fentlo part activa de la festa. Visca Foios i visquen les seues falles. #SomPatrimo­ni #FallesFoio­s

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain