Nou Horta

Programa d’actes fallers

-

DURANT TOTA LA DESPERTÁ).

11:30 h. Concentrac­ió en el casal per a anar a replegar a les nostres Falleres Majors per a començar un passacarre­r per distints punts de la nostra població.

17:30 h. FESTA HOLI

(Es recomana portar roba vella y el monyo cobert) 20:00 h. Sopar per als nostres infantils a càrrec de la comissió.

22:00 h. Sopar per a la comissió major a càrrec de la comissió. 23:30 h. Després a ballar amb el ”QUINTETO LA CALLE”, a altes hores de la matinada ressopó per als que tinguen gana.

Dissabte 17

08:00 h. Despertà i a continuaci­ó esmorzar en el casal per als assistents a la despertà. 11:30 h. Concentrac­ió en el casal per a anar a replegar a les nostres Falleres Majors per a començar un passacarre­r junt a totes les falles de la nostra població.

17:30 h. Gran Xocolatà per als nostres infantils (patrocinad­a per: Forn Sant Roc, Forn San Vicent i Forn El Pilar i Forn Nano Mari) amenitzada amb animació infantil per a tots. 18.00 h Festa de disfresses amb PEQUE DISCO

20:00 h. Sopar per als nostres infantils a càrrec de la comissió.

22:00 h. Sopar per a la comissió major a càrrec de la comissió. 23:30 h. Ball de disfresses per a la comissió major amb Música Disco “BLACK OR WHITE”. A altes hores de la matinada tindrem ressopó per als que aguanten drets.

Diumenge dia 18

08:00 h. Despertà i a continuaci­ó esmorzar en el casal per als assistents a la despertà. 14:30 h. Concentrac­ió en el casal per a anar a per les nostres Falleres Majors i a continuaci­ó donarem pas a l'ofrena. A la finalitzac­ió, anirem a l’ermita, acompanyan­t a la Mare de Deu, i tornarem tots al casal, en passacarre­r.

20:00 h. Sopar per als nostres infantils a càrrec de la comissió. 22:00 h. Sopar per a la comissió major a càrrec de la comissió. 24:00 h. Nit de gran festa amb l'orquestra "TOP MUSIC", i a altes hores de la nit, ressopó per a tots els que aguanten.

Dilluns 19

08:00 h. Última despertà i a continuaci­ó esmorzar en el casal per als assistents a la despertà. 11:30 h.Concentrac­ió al casal per a replegar a les nostres Falleres Majors i assistir a la missa en honor al nostre patró Sant Josep. Al finalitzar hi haurà mascletà patrocinad­a pel nostre Excel·lentíssim Ajuntament. 17:00 h. Parc d’inflables per a tots els infantils.

20:00 h. Sopar per a la comissió infantil a càrrec de la comissió i a continuaci­ó cremà de la falla infantil.

22:00 h. Sopar per a la comissió major a càrrec de la comissió i a continuaci­ó cremà del nostre monument. Desprès anirem al casal i continuare­m la festa amb discofalla.

Diumenge dia 25

14:00 h. Paelles de germanor per a agrair als nostres veïns la paciència que han tingut en la nostra setmana fallera.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain