Nou Horta

IV Duatló de la Dona

-

Alaquàs va celebrar el passat 25 de març el IV Duatló d’Alaquàs i Duatló de la Dona pels principals carrers del municipi. Un event esportiu organitzat pel club de Triatló d’Alaquàs Triculpela­t amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alaquàs, la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana per commemorar el Dia Internacio­nal de la Dona. Al mateix temps es va celebrar el IV Duatló Vila d’Alaquàs. Els corredors i corredores de la primera modalitat, el IV Duatló de la Vila d’Alaquàs, van eixir des del parc de la Sequieta per recórrer a peu el centre del municipi en tres voltes de 2,5 km cadascuna. Després, tornaren al parc de la Sequieta per agafar les bicicletes i donar tres voltes a tot el municipi en un total de 21 quilòmetre­s recorregut­s. Finalment, baixaren de la bici i tornaren a recórrer a peu el centre històric d’Alaquàs en una última volta que va finalitzar al parc de la Sequieta.

El primer corredor de la classifica­ció general en creuar la línia de meta va ser Francisco Aleixandre Rodríguez Sabater, de l'equip CT Huracán Cultbikes. Adrián García Herrainz i Mark Tanner, del mateix club, van aconseguir la segona i tercera posició.

Pel que fa a la classifica­ció femenina, la guanyadora va ser Lorena Jimenez Chillaron, de l'equip Tragalegua­s.org, seguida de Miriam Rosello Mari, de CDM-ECL Avant Moncada, i d'Eva Maria Gimeno Barrachina.

En la classifica­ció per categories masculines, el guanyador dels cadets masculins va ser Eric Legazpe Moya, de l'equip Tragalegua­s.org; dels sub23 masculins, va ser Josep Amat Pascual, de CEC Antella-Frutas Tono, seguit de Luis Marzà Gil, de Club Triatlò Basiliscus, i de Francesco Re, de CT Huracán Cultbikes; dels veterans 1 masculí, va ser Ignacio Checa Manzanera, de Tragalegua­s.org, seguit de Rafa Ibañez Cercos, independen­t, i Javier Ortiz Tierno, de Tridimonis; dels veterans 2 masculins, va ser Alfredo Matoses Palacios, de C.A. Safor Delikia Sport, seguit d'Ignacio Vidal Catalan, de Triatlon Carcaixent, i Antonio Perez-Manglano Ordovas, de S.D. Correcamin­os; i dels veterans 3 masculins, va ser Miguel Bataller Mico, de CEC Antella-Frutas Tono, seguit de Jesus Soler Granero, de Club Atletisme Xàtiva, i de Valeriano Moreno Garcia, independen­t.

En la classifica­ció per categories femenines, la guanyadora de les cadetes femenines va ser Claudia Martinez Martinez, de l'equip Tragalegua­s.org; de les juniors femenines, va ser Laia Brichs Gregori, de CT Huracán Cultbikes; de les sub23 femenines, va ser Maria Bolea Fontestad, de Tridimonis; de les Veteranes 1 Femení, va ser Eva Maria Gimeno Barrachina, de Trivila, seguida de Blanca Fuentes Boix, del Club Triatlón Sports & Fun, que també va representa­r a la tercera classifica­da d'esta modalitat, Roser Vidal Baello; i, per últim, de les veteranes 2 femenines, la guanyadora va ser Maria del Prado Ocaña Molina, de C.T. Riba-Roja, seguida de Susana Catala Garcia, de C.A. Vilamarxan­t, i Lidia Morote Grimaldos, d'ISport.

En la classifica­ció per clubs, la categoria masculina va estar liderada per CT Huracán Cultbikes, seguits per Tridimonis i Tuvalum Poblats Marítims Triatló, mentre que en la categoria femenina l'equip guanyador va ser Tragalegua­s.org, seguit de Club Triatlon Sport & Fun i Tuvalum Poblats Maritims Triatló. La segona modalitat, el IV Duatló de la Dona. Els i les participan­ts van recórrer el mateix recorregut del de la primera modalitat en una menor quantitat, ja que donaren una volta a peu al centre del municipi i una volta amb bicicleta a tota Alaquàs, amb l’excepció de l'última part de la cursa, on donaren una volta a peu al parc de la Sequieta en canvi del centre històric del municipi. El primer corredor de la classifica­ció general va ser Jaume Cots Ibiza, de l'equip Triatló Corriol. El segon classifica­t, Vicent Salelles Mateu, i el tercer lloc va ser per a Paula Campos Marco, de Tridimonis.

En la classifica­ció masculina, a més del primer i segon classifica­t de la general, el tercer lloc en aquesta modalitat va ser per a Marc Albert Anton.

En la classifica­ció femenina, a més de la tercera classifica­da en la general, el segon lloc en aquesta modalitat va ser per a Cristina Pulido Gilabert, de l'equip Triatló Corriol, seguida de Flor Luna Larraburu.

En la classifica­ció per categories masculines, el guanyador dels cadets masculins va ser Marc Albert Anton, de l'equip Trisomni Esport Xirivella; i dels veterans 1 masculí, va ser Vicent Salelles Mateu, de Triatló Corriol, seguit de Pedro Hernandez Vicent. En la classifica­ció per categories femenines, la guanyadora dels cadets femenins va ser Paula Campos Marco, de l'equip Tridimonis, seguida de Flor Luna Larraburu, de CDM-ECL Avant Moncada; de les Sub23 Femenines, va ser Nerea Silva Martinez, no federada; de les Veteranes 1 Femení, va ser Elena Anton Liñan, de Trisomni Esport Xirivella, seguida de Maite Losilla Sorribes, de Trinoulas, i de Maria Amparo Escrihuela Tovaruela, de Triatló C.A. La Valldigna; de les Veteranes 2 Femenines, va ser M. Remei Martinez.

En la classifica­ció per clubs femenins, el guanyador va ser CDM-ECL Avant Moncada, seguit de Trisomni Esport Xirivella.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain