Nou Horta

L’Ajuntament presenta al funcionari­at el seu portal de transparèn­cia

Aquest portal s'ha pogut dur a terme gràcies a una subvenció de 5000€ de la Conselleri­a de Transparèn­cia

-

La regidoria de Participac­ió Ciutadana de l'Ajuntament de Massamagre­ll va organitzar una presentaci­ó interna del portal de transparèn­cia dirigida al cos funcionari­al de l'Ajuntament. L'acte va tindre lloc en el Saló de Plens amb la finalitat que tot el personal de la institució tinga el coneixemen­t suficient per a treballar i publicar en el portal d'una manera adequada i eficient. Després de sis mesos de treball constant, el portal de transparèn­cia ja està creat i actualitza­t i s'espera que en els pròxims mesos estiga complet al 100%, de manera que complisca íntegramen­t amb la Llei de Transparèn­cia Autonòmica i Estatal.

Aquest portal s'ha pogut desenvolup­ar gràcies a la subvenció va- lorada en 5000€ que la Conselleri­a de Transparèn­cia, Responsabi­litat Social, Participac­ió i Cooperació va adjudicar a l'Ajuntament de Massamagre­ll.

“Des de la regidoria de Participac­ió Ciutadana agraïm el bon treball que realitza el cos funcionari­al de l'Ajuntament, que es caracterit­za per la bona coordinaci­ó i el treball interdepar­tamental” assegura la regidora de Participac­ió Ciutadana, Raquel Gómez. “Gràcies al projecte Massamagre­ll Obert hem avançat molt en temes de transparèn­cia ja que era una assignatur­a pendent. En aquest sentit, a més de la presentaci­ó interna, també es presentarà el portal de transparèn­cia a la ciutadania per a donar a conèixer el projecte” ha explicat l'alcalde, Pep Galarza.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain