Nou Horta

L'Ajuntament ofertarà 55 llocs de treball

-

L'Ajuntament de Paiporta ofertarà en breu 55 llocs de treball públic després de l'acord al que ha arribat amb els sindicats amb representa­ció al consistori en la Mesa General de Negociació. La votació va comptar amb l'opinió favorable dels partits de l'equip de govern i la totalitat dels sindicats, mentre que el Partit Popular i Ciudadanos optaren per l'abstenció.

Amb aquesta oferta de treball, a la qual s'accedirà probableme­nt amb el procedimen­t de concurs-oposició, govern i sindicats volen donar seguretat a la plantilla i superar la situació absolutame­nt anòmala en què es trobava l'Ajuntament de Paiporta, on més del 50 per cent de les treballado­res i treballado­rs eren fins ara temporals.

“Les limitacion­s imposades per la Llei Montoro i la inacció en aquest àmbit de l'anterior govern del PP havien provocat una situació complicada. És injust que treballado­rs que fan la mateixa feina no tinguen els mateixos drets, per això, entre totes i tots hem de treballar per superar aquesta situació”, ha explicat la regidora d'Hisenda i Administra­ció General, Beatriz Jiménez. La responsabl­e de personal de l'Ajuntament ha afegit que l'equip de govern treballarà “conjuntame­nt amb els sindicats per a portar endavant el procedimen­t”, i que “l'acord ajudarà a estabilitz­ar els llocs de treball de desenes de treballado­res i treballado­rs municipals” de pràcticame­nt totes les àrees i nivells.

 ??  ?? La Mesa de Negociació del passat 22 de març al Saló de Plens de l'Ajuntament de Paiporta
La Mesa de Negociació del passat 22 de març al Saló de Plens de l'Ajuntament de Paiporta

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain