Nou Horta

Presenta una nova ajuda social per a infants i adopcions

-

S’Ha presentat la campanya “Benvinguda a Mislata”, una acció promoguda per l’Ajuntament des de la seua regidoria de Servicis Socials. Es tracta d’una ajuda social destinada a naixements, adopcions i acollides en 2018, en forma de prestació econòmica i la finalitat de la qual és cobrir necessitat­s bàsiques familiars. Esta prestació s’entregarà per mitjà d’una targeta regal i està dirigida a adquirir béns relacionat­s amb les necessitat­s de l’infant, com ara: productes d’higiene, alimentaci­ó i farmàcia; roba, carrosseri­a i articles complement­aris; i bolquers i altres de semblant naturalesa. Els beneficiar­is d’esta ajuda podran ser les persones progenitor­es, o acollidore­s, o adoptants del o la menor, sent requisit l’estar empadronat­s i tindre la residència efectiva a Mislata, com a mínim dos anys ininterrom­pudament i immediatam­ent anteriors a la sol·licitud. L’ infant ha d’estar també empadronat i haver nascut després de l’1 de gener de 2018.

“Al tractar-se d’una ajuda social, la seua concessió estarà regida per una baremació d’ingressos anuals i, de- penent d’estos, l’import de la targeta anirà des de 150 a 250 euros, prioritzan­t a les persones o famílies que més ho necessiten. Des del seu entrega, la targeta tindrà una caducitat de 4 anys i el seu import podrà gastar-se en els diferents comerços de Mislata adherits al programa. El llistat complet d’establimen­ts participan­ts s’entregarà als beneficiar­is junt amb la targeta.

A més, ha tingut lloc la firma del conveni entre l’Ajuntament i Caixa Popular, l’entitat que col·labora per a dur a terme esta campanya. En la forma han estat presents l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, el regidor de Servicis Socials, Ximo Moreno, i el director de l’entitat bancària a Mislata, Juan Colomer. Per a Bielsa,“Benvinguda a Mislata” és una ciutat que es preocupa sobretot per les persones i hem pensat que esta ajuda afavorix en primer lloc a moltes famílies i també, d’altra banda, a la nostra xarxa de comerç local”. El període de sol·licituds s’iniciarà el pròxim dilluns 17 de setembre i podrà fer-se durant dos mesos, fins al 15 de novembre. Ximo Moreno ha matisat que “aquells casos que no es puga sol·licitar en el període obert per causes de naixement posterior o causes sobrevingu­des, podran acollir-se a les prestacion­s que es convoquen en 2019”.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain