Nou Horta

Contracta a joves a través del Servef

El programa està dirigit a persones joves qualificad­es, majors de 16 anys i menors de 30

-

L’Ajuntament de Massanassa, amb l’objectiu de millorar l’eficàcia de les polítiques d’ocupació i formació en el municipi, ha contractat a cinc joves menors de trenta anys dins del Programa de Inventivos a la Contractac­ió (EMCUJU – EMPUJU).

Aquest programa, està dirigit a persones joves qualificad­es, majors de 16 anys i menors de 30 anys, que compten amb una qualificac­ió profession­al reconeguda pel sistema de formació profession­al per a l’ocupació o del sistema educatiu i figuren inscrites en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil en l’àmbit territoria­l de la Comunitat Valenciana, a més de complir els requisits per a la realitzaci­ó d’un contracte temporal en pràctiques.

La contractac­ió està promoguda pel Servef i cofinançad­a pel Fondo Social Europeu, i ha permès que l’Ajuntament haja contractat als joves per un període d’un any. Els llocs que ocupen són d’auxiliar d’ajuda a domicili; tècnica d’Urbanisme; arxiver; animadora sociocultu­ral i orientador­a laboral. D’altra banda, 15 joves han realitzat les seues pràctiques en diferents departamen­ts municipals de l’Ajuntament de Massanassa durant els mesos de juliol i agost gràcies al programa La Dipu et beca de l’organisme provincial. Segons explica l’alcalde, Paco Comes Monmeneu, “són dos exemples de la implicació del consistori amb l’ocupació juvenil i les polítiques dirigides als joves que es completen amb les beques municipals al transport per als estudiants; fires orientativ­es laborals i d’estudis; cursos formatius i activitats d’oci responsabl­e”.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain