Nou Horta

El Festival Q-Art arranca amb els premis del Concurs d’Arts Plàstiques

-

L’Ajuntament de Quart de Poblet, a través de la Regidoria de Cultura, que dirigeix Cristina Mora, va donar el tret d’eixida al Festival d’Arts de Quart de Poblet, Q-Art, 2018 amb el lliurament dels premis d’una de les tres convocatòr­ies del certamen: El XLVII Concurs d’Arts Plàstiques, organitzat junt a l’Associació d’Amics de les Arts Plàstiques del municipi. Carmen Martínez, alcaldessa de Quart de Poblet, i Cristina Mora, regidora de Cultura, van estar presents durant la cita que va congregar a nombrosos amants de les arts plàstiques.

En la secció de pintura, Andreu Alcaraz amb “Sara i Laura 24/05/1999” va aconseguir el premi entre les 42 obres presentade­s. Ximo Real va obtindre un esment per part del jurat gràcies a la seua obra “Horror Vacui”. “El bocado de Adán”, de Raquel Puchades, va ser l’obra guanyadora del premi en la secció d’escultura, en la qual “Sueños/Realidades”, de Vicente Javier Ajenjo, va obtindre un esment. Finalment, en gravat, “La fantasmi- zación de la imagen”, de Bye, va ser selecciona­da com la millor obra per part del jurat del festival. L’exposició amb les obres premiades i selecciona­des es pot visitar a la Casa de Cultura de Quart de Poblet fins al pròxim 28 de setembre.

La següent cita de Q-Art es produeix demà, 14 de setembre, amb la presentaci­ó pública del projecte “Cómo pasar a la acción frente a una situación de impotencia”, de BYE (Borja Moreno i Esteban Ferrer), guanyador del premi de Creació Artística Contemporà­nia. Serà a partir de les 19.30 hores en el Espai de Creació Jove. L’obra s’exposarà durant tot el cap de setmana. Finalment, el Concurs d’Art Urbano es desenvolup­arà el diumenge 16 de setembre al costat de la Biblioteca Municipal Enric Valor. “Futuro Ecológico”, de Xolaka, “Re-cicle Vital”, de Rosana Monrós, “Un nou color per al reciclatge”, de David de Limón, i “No son recuerdos, son realidad”, d’Alejandro Gambín, són les obres selecciona­des pel jurat, que els seus creadors i creadores plasmaran en contenidor­s de vidre.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain