Nou Horta

Paiporta celebra la Setmana Europea de la Mobilitat

El dijus 20 de setembre tindrà lloc la xarrada “Seguretat en la conducció” a càrrec de la Policia Local amb diferents horaris i ubicacions.

-

Paiporta celebra la Setmana Europea de la Mobilitat del 16 al 23 de setembre amb grans activitats destinades a tots els públics.

El dijus 20 de setembre tindrà lloc la xarrada “Seguretat en la conducció” a càrrec de la Policia Local amb diferents horaris i ubicacions per a facilitar que els ciutadans i ciutadanes tinguen més facilitats per a acudir a la xarrada. La primera serà a les 11 del matí a l’autoescola Paddock en el carrer Mestre Palau, 97, la segona a les 12 del migdia a l’autoescola Premium situada al carrer Mestre Serrano, 5 i la tercera, i última, serà a les 16 hores a l’autoescola Amunt al carrer Doctor Ramón i Cajal, 4. A les 20 hores, tindrà lloc la Presentaci­ó del Projecte “Vies ciclistes per a la vertebraci­ó i millora de les infraestru­ctures del transport sostenible a Paiporta” que està al càrrec de José Antonio Luque Rivert, enginyer tècnic d’obres pú- bliques d’Urbanistas Ingenieros S.A.

Per al divendres 21 de setembre a les 19:30 hores es realitzarà una passejada a peu per la ruta saludable interurban­a núm. 4 de una distància aproximada de 3.100 metres. L’Exida serà en la piscina coberta i les 100 primeres persones seran obsequiade­s amb un detall. El dissabte 22 de setembre es celebra el Dia sense Cotxe amb la restricció a la circulació de vehicles a motor en el centre de la ciutat. Per últim, el diumenge 23 de setembre tindrà lloc el Manital Bici-Patins a les 10 hores. L’Eixida és des del carrer Jaume I, plaça Major i les primeres 300 persones seran obsequiade­s amb un detall. També, es realitzarà un Circuit Infable Gegant de Balanz Bike des de les 11 fins a les 13 hores per a participan­ts majors de 8 anys.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain