Nou Horta

Itziar Díaz i Mari Luz Cabañas guanyadore­s de la 13ª edició de Xirivella Interpret@

-

Dijous passat dia 6 de setembre es va celebrar la final de la 13a edició del concurs Xirivella Interpret@ 2018, organitzat per l’Associació Cultural Xirivella Sona i el Centre Jove de la regidoria d’Adolescènc­ia i Joventut, coordinada per Mónica Sánchez.

La gala, conduïda per Bea Carrascosa, locutora de ràdio i integrant de l’Associació Xirivella Sona, va comptar amb actuacions de la ta- lla del cantant valencià Alejandro Parreño, concursant de ‘Operación Triunfo 1’; Ampyru, guanyadora de Xirivella Interpret@ 2017; Raúl Ogalla, exconcursa­nt i finalista del programa de televisió ‘Tu Cara No Me Suena Todavía’ i veí de Torrent; o Melani García, guanyadora de la passada edició de Xirivella Interpret@ Júnior i del programa ‘La Voz Kids 2018’, que va tornar a captivar al públic amb el seu talent. Tots ells, al costat d’Ana M.ª Abril, cantant i professora de cant i interpreta­ció; Salva Santamaría, president de l’Associació Xirivella Sona; Rafa Moriel, tècnic de Joventut de l’Ajuntament i Mónica Sánchez, regidora d’Adolescènc­ia i Joventut, integraven el jurat encarregat de selecciona­r la millor actuació dels aspirants.

La jove Daniela Sánchez amb tan sols 7 anys, es va proclamar guanyadora del trofeu i d’un val de 150€ en articles musicals en la Catego- ria Interpreta Júnior amb una gran actuació de Rocío Dúrcal. En la mateixa categoria, Sara Aparisi va aconseguir el segon lloc.

El duo format per Itziar Díaz i Mari Luz Cabañas es va alçar amb el primer premi en la Categoria Interpreta amb un brillant número del musical ‘El Gran Showman’, obtenint un trofeu i un premi de 250 € en metàl•lic.

Enguany el certamen comptava amb la incorporac­ió d’un premi especial otorgat pel públic de la gala, i mitjançant una aplicació mòbil els assistents van triar entre totes les actuacions a Cristian Sanchis, qui va conquistar al públic amb un tema de caràcter líric i va obtindre un premi especial de 100 €.

Multitud de veïns es van donar cita per a assistir al càsting en el qual més de 40 participan­ts van competir per una de les 14 places del concurs.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain