Nou Horta

Catarroja celebra en octubre la III Setmana de L’economia Local

Les jornades, el 16, 17 i 18 d’octubre al Teatre Auditori, estan orientades cap a l’economia del Bé Comú

-

Les jornades estan dedicades a l’Economia del Bé Comú i la perspectiv­a de gènere

Catarroja organitza la Setmana de l’Economia Local que se celebrarà per tercera vegada consecutiv­a al teatre Auditori de Catarroja el 16, 17 i 18 d’octubre.

La regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament ha preparat conferènci­es, taules rodones, reunions de treball i fòrums d’ocupació amb l’objectiu de radiografi­ar la realitat i proposar iniciative­s que incentiven l’economia de proximitat. Enguany les jornades estaran orientades a l’Economia del Bé Comú i també incidiran la perspectiv­a de gènere, en concret, en el paper de la dona en sectors tradiciona­lment masculinit­zats com el mercat de treball.

Una extensa programaci­ó

La Setmana de l’Economia Local pretén crear un espai on els agents econòmics de la localitat i la comarca es puguen reunir i tractar els assumptes del seu interès, les oportunita­ts i amenaces del moment, i també que contacten les empreses i els treballado­rs i treballado­res per enfortir així l’economia local. La setmana s’iniciarà el dimarts 16 d’octubre amb una taula redona amb els ponents Francisco Alvárez ( Director General d’Economia, Emprendimi­ent i Cooperativ­isme) , Maria Amigó Pérez. (Presidenta de l’Associació Valenciana pel Foment de l’Economia del Bé Comú) i la Secretària de l’Ajuntament de Catarroja que explicarà la inclusió de clàusu- les socials en la contractac­ió pública. Paral.lelament, es convidaran empreses caracterit­zades per les bones pràctiques en este camp, que expliquen les seues experiènci­es. La taula rodona està organitzad­a amb la col.laboració del Foro Empresaria­l de l’Horta Sud.

El matí del dimecres 17 d’octubre estarà dedicat al Fòrum d’Ocupació, un espai on coincidira­n les empre- ses amb les persones que busquen treball, amb multitud d’entreviste­s reals i tallers pràctics per a la recerca d’ocupació. Les empreses que vulguem podran publicar les ofertes de treball i fer les entreviste­s als candidats/es eixe dia al TAC. La vesprada, se centrarà en la perspectiv­a de gènere en les empreses amb un taller d’emprenimen­t dedicat a “l’apoderamen­t de la dona en sectors masculinit­zats”, subvencion­at per la Diputació de Valencià i amb una conferènci­a de Mª Luisa Moltó Carbonell, directora de la Càtedra d’Economia Feminista de la Universita­t de València. També donaran el seu testimoni algunes empreses destacades en este camp.

II premis Catarroja Emprén

La col·laboració entre empreses, treballant el tema del networking, ocuparà el matí del dijous 18 d’octubre: primer amb una xerrada explicativ­a dels avantatges d’esta pràctica i després amb una sessió de contactes entre empresaris i empresàrie­s. La cloenda se celebrarà de vesprada amb i l’entrega la II edició dels Premis Catarroja Emprén, uns guardons destinats a emprenedor­es/es i empreses locals. En este acte participar­à la conferenci­ant i Coach catarrogin­a Maty Tchey, que farà una intervenci­ó sobre la motivació per emprenedor­s empreses. Maty Tchey ha impartit conferènci­es en Portugal, Suècia, Itàlia, Lisboa, Londres, Milan, Texas, Mèxic o Grècia.

 ??  ?? Guanyadors dels premis Emprén 2017 Setmana Economia Local
Guanyadors dels premis Emprén 2017 Setmana Economia Local
 ??  ??
 ??  ?? Conferènci­a Setmana de l’Economia Local
Conferènci­a Setmana de l’Economia Local

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain