Nou Horta

Albal inaugura el curs de la seua Escola Permanent d’Adults amb més de 20 programes formatius

-

L’alcalde d’Albal, Ramón Marí, ha inaugurat aquest matí el curs de l’Escola Permanent d’Adults d’Albal que enguany compleix 34 anys sent una de les més importants obertes a l’Horta Sud. Ofereix més d’una vintena de cursos i les previsions és arribar als 500 alumnes enguany.

Ramón Marí durant la inauguraci­ó has destacat “la important aposta de l’Ajuntament per mantenir i augmentar els serveis de la EPA per a donar una oportunita­t a molts veïns i veïnes de seguir millorant la seua formació”.

La EPA compleix 34 anys, temps en el que ha sigut una gran ajuda perque les persones adultes pu- guen estudiar, tenir una formació bàsica i integrar-se en la societat de forma plena i a la possibilit­at d’aprendre un ofici, una llengua i una cultura pròpia.

A la EPA es pot estudiar des d’alfabetitz­ació fins a graduat en Educació Secundària. Cursos d’idiomes: valencià fins a C2; anglès fins a B2, a més de tenir l’opció d’examinar-se en un curs oficial del Trinity College; Francès, dos nivells. La EPA també ofereix classes d’informàtic­a, fotografia, manualitat­s, entre uns altres i destaca els cursos d’accés a cicles formatius, tant Grau Mitjà com de Superior, i d’accés a la Universita­t sent la EPA d’Albal un dels pocs centres de tota la comarca que prepara a aquests nivells.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain