Nou Horta

Comença el cicle de música d’Almàssera amb l’actuació de Pau Viguer Trio

-

Divendres passat 14 de setembre va començar el Cicle de Música que la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almàssera ha preparat per als pròxims mesos. En el marc entranyabl­e i bohemi del hall del Museu de l’Horta de la localitat, el trio de jazz Pau Viguer Trio va ser el protagonis­ta de la vesprada que amb els seus instrument­s i sons van delectar al públic assistent.

El grup de jazz està compost per Pau Viguer al piano, Xuso Barberá al contrabaix i Felipe Cucclardi a la bateria. Porten 11 anys junts, han editat 4 discos i han venut més de 3000 còpies.

En el concert van presentar el seu nou treball anomenat Molt Delicat compost per vuit temes de composició pròpia amb un so modern i potent que fusiona diversos estils musicals amb el jazz. El Cicle de Música continuarà el divendres 28 de setembre a les 19 hores en el hall del Museu de l’Horta amb l’actuació de Arteliana, un duo format per la soprano hispà-russa Ana Vladimirov­a i la pianista eivissenca Elvira Ramón. En el recital oferiran una nova perspectiv­a de la música del romanticis­me i de la primera meitat del segle XX.

I el Cicle de Música conclourà el divendres 5 d’octubre amb l’actuació de Erin Corine, coneguda artísticam­ent com a Gospel Albereda, cantant de góspel, jazz i soul.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain