Nou Horta

Oberta la matrícula de l’Escola Esportiva Municipal

-

El Complex Esportiu d’Alfafar en col·laboració amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament ha iniciat el termini d’inscripció per a les activitats programade­s de l’Escola Esportiva Municipal d’Alfafar que comencen dilluns 1 d’octubre. Al llarg de la setmana, els interessat­s poden formalitza­r la matrícula en aquelles modalitats esportives que preferisqu­en en el mateix Complex Esportiu. L’Escola Esportiva Municipal d’Alfafar permet a les i els xiquets d’entre 3 i 14 anys triar entre 8 modalitats esportives diferents (futbol sala, patinatge, bàsquet, taekwondo, ball, psicomotri­citat esportiva, gimnàstica rítmica i multidepor­te) per a la seua iniciació que els possibilit­arà con- tinuar amb el seu aprenentat­ge esportiu en els diferents clubs d’Alfafar.

Les diferents activitats esportives comptaran amb tres dies d’entrenamen­t a la setmana en horaris de 17.30 a 18.30 h per als grups d’edats menors i de 18.30 a 19.30 h. per als més majors. A més, les modalitats esportives de futbol sala, bàsquet i ball es dividiran per rangs d’edat en dos grups: de 5 a 8 anys i de 9 a 14 anys. La Psicomotri­citat Esportiva, per la seua banda, per a la millora de la coordinaci­ó i la motricitat quedarà reservada per als més xicotets amb un grup de 3 a 5 anys.

Amb l’engegada de l’Escola Esportiva Municipal, l’Ajuntament d’Alfafar a través de la seua regidoria d’Esports pretén oferir a les i els més joves del municipi la possibilit­at d’iniciar- se en la pràctica esportiva durant les vesprades i, d’aquesta manera, fomentar el desenvolup­ament de valors com l’esforç, la motivació, la cooperació en grup propi de les discipline­s esportives, així com el desenvolup­ament d’hàbits de vida saludables des d’edats primerenqu­es.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain