Nou Horta

La Casa de la Joventut presenta la seua oferta d’activitats per a la tardor

-

La Casa de la Joventut de Paterna ha presentat la seua oferta d’activitats per al trimestre vinent, entre les que s’inclouen tallers de cuina, guitarra, dansa o idiomes.

El regidor ha destacat que “des de la regidoria de Joventut treballem per a oferir als joves una opció d’oci diferent i saludable, com la jornada organitzad­a el pròxim 5 d’octubre, en la que els assistents podran gaudir d’una nit amb jocs, karaoke, scape rooms i moltes més activitats”. Quant als tallers, a partir del 17 d’octubre donarà començamen­t un curs d’anglés per a joves de 16 i 30 anys. Les classes tindran lloc tots els dimecres de 19h a 20.30 h, fins al 30 de gener, encara que els interessat­s podran prorrogar-les fins al 29 de maig. Un any més el centre social de la Canyada acollirà classes de guitarra per a majors de 12 anys tots els dijous de 18.30 a 20 h, mentre que a la Casa de la Joventut, en el mateix horari, se celebrarà un taller de Urban danse i Freestyle.

Els tallers de cuina seran els grans protagonis­tes de la programaci­ó de tardor, amb diferents cursos dedicats al fet que els joves aprenguen originals receptes gastronòmi­ques. Al taller de cuina general que se celebrarà tots els divendres vesprada del 19 d’octubre al 21 de desembre, se sumen un curs especialit­zat en pinchos i entrants i un en plats valencians. El primer es durà a terme els dissabtes 10 i 17 de novembre, mentre que el segon se celebrarà el 24 de novembre i 1 de desembre. A més, també tindran lloc classes d’escacs, amb la col•laboració del Club d’Escacs de Paterna, els dimecres de 18 a 19 hores i un taller de disseny de vestuari, els dimarts de 18 a 20 que s’iniciarà el 6 de novembre. També, un any més, s’ha organitzat un curs per a obtindre el títol de monitor/a d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil que s’impartirà els divendres vesprada i dissabte de matí a partir del 9 de novembre i tindrà una durada de 30 hores.

Les inscripcio­ns en els diferentes tallers es realitzara­n de forma presencial a la Casa de la Joventut en horari d’atenció, de dilluns a divendres en horari de 17 a 20.30 hores i els dimarts i dijous al matí d’11 a 13.30 hores.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain