Nou Horta

El Col·legi Internacio­nal Ausiàs March aconseguei­x el Segell d’Excel·lència Europea EFQM 500+

El centre se suma a les 400 empreses i a la vintena de centres educatius d’Espanya que compten amb esta certificac­ió del compromís amb l’excel·lència i la millora constants

-

El Club Excel·lència en Gestió, una associació empresaria­l sense ànim de lucre, atorga el EFQM 500+ des de l’any 2000. El certificat, amb la seua convalidac­ió europea, té una vigència de tres anys, durant els quals se segueixen realitzant exàmens periòdics. En esta ocasió, el Grup Innova Educació i el seu Col·legi Internacio­nal Ausiàs March han aconseguit el Segell d’Excel·lència Europea EFQM 500+, atorgat pel Club Excel·lència en Gestió i Bureau Veritas. Els 500 punts obtinguts després de la verificaci­ó i el seguiment de Veritas Bureau són el màxim resultat que es pot aconseguir a Espanya, ja que el següent nivell és el segell europeu de 700 punts.

Entre altres aspectes, de l’Ausiàs March destaquen diversos projectes formatius, com els de neurodinàm­ica, intel·ligència emocional, el Batxillera­t internacio­nal o robòtica i impressió 3D. En un acte celebrat al propi centre, la comunitat educativa va rebre l’acreditaci­ó amb la presència dels representa­nts de les diferents entitats implicades: Mercedes Hernández, directora de socis del Club Excel·lència en Gestió, Roberto Becerra, director comercial de Bureau Veritas a la regió est, Juan de Santiago García, director general educatiu del Grup Innova, Jaime García, conseller delegat del Grup d’Educació i Seguretat (propietari del Grup Innova), el director del col·legi, Carlos Girbés, i l’alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia, qui va voler destacar que, «amb el segell s’obté la recompensa a l’esforç i queda patent la qualitat del col·legi, que aconseguei­x els objectius que es marca».

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain