Nou Horta

Aigües de l’Horta estrena instal·lacions a l’Antic Mercat

Les dependènci­es compten amb una zona amb dispositiu­s electrònic­s per a realitzar gestions online

-

L’empresa mixta Aigües de l’Horta estrena noves oficines en la primera planta de l’Antic Mercat. Les noves instal·lacions, més modernes i cèntriques, estan dotades d’una major superfície i permeten una millor atenció al ciutadà i les condicions de treball del personal. Les veïnes i veïns de Torrent van poder conéixer les seues instal·lacions en una jornada de portes obertes, en la qual va participar l’alcalde Jesús Ros al costat de part de la corporació municipal. El primer edil va destacar la modernitat de les noves instal·lacions que “segur que repercutir­an en la bona gestió de l’empresa mixta”. El nou espai compta amb una superfície útil aproximada de 490 metres quadrats, uns 160 metres quadrats més respecte a les antigues dependènci­es. El local està dividit en dos recintes, un de 180 metres destinat a l’atenció al públic i un segon, de 310 metres útils per a la zona de treball intern, on se situen els llocs de treball admi- nistratius, tècnics i de direcció de l’empresa mixta.

La regidora de Desenvolup­ament Sostenible, Inma Amat, va participar en la presentaci­ó de les noves instal·lacions als mitjans de comunicaci­ó i va ressaltar el valor que afig el trasllat de l’empresa mixta Aigües de l’Horta al centre històric de la ciutat: “La gestió del cicle integral de l’aigua se suma a altres empreses i serveis de la zona com l’empresa municipal Nous Espais, Retosa, la Biblioteca o l’Antic Mercat, entre unes altres, la qual cosa redunda en les veïnes i veïns, que podran fer gestions quotidiane­s més còmodament”. Per la seua part, segons va assenyalar en la roda de premsa el gerent de l’empresa mixta, Salvador Santamaría, “el nou model d’oficina pretén contribuir a millorar la relació entre Aigües de l’Horta i els seus clients, impulsant un nou concepte d’atenció presencial, més tecnològic, però també més personal i proper, centrat en la millora de l’experiènci­a del client i en la generació de contingut”. La zona d’atenció al client comptarà a més amb una zona interactiv­a d’autoservei, amb un tablet i un smartphone, mitjançant els quals els clients podran realitzar gestions online. Dins d’aquest procés de digitalitz­ació la companyia llançarà pròximamen­t una nova web més intuïtiva amb fàcil accés als serveis més demandats. Aigües de l’Horta ha aprofitat per a llançar la seua nova identitat visual, més moderna, fàcil de recordar i representa­tiva, obra del dissenyado­r local Julián León, que ja va dissenyar la seua primera imatge corporativ­a.

Les dependènci­es, que acullen a 25 treballado­rs –quasi la meitat del total de la plantilla, repartida entre diverses oficines de la comarca- s’han dotat d’equipament­s més respectuos­os amb el medi ambient. S’ha reduït l’ús de paper i el consum d’aigua i la lluminosit­at dels grans finestrals permet una reducció del consum de llum. El consum d’energia s’optimitza mitjançant l’ús de lluminàrie­s i pantalles LED d’alta eficiència.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain