Nou Horta

S’Inverteix al Poliesport­iu Municipal

-

Acabada la temporada de les Piscines Municipal comencen les remodelaci­ons que hi han aprovades per al Poliesport­iu Municipal d’Alcàsser en el programa d’inversions de la Diputació de Valencià (SOM 2018-2019) i les Inversions Financeram­ent Sostenible­s amb fons propis.

Les inversions indicades son la remodelaci­ó de Plalesa amb un pressupost de 70.000 € , inclosa en el programa d’IFS amb fons propis de l’Ajuntament. En el programa SOM 2018-2019 s’inclouen el projecte d’ampliació de les zones de ombratge de les piscines amb 10.001,55 €, la renovació de la piscina dels menuts amb 149.742 € i la construcci­ó d’una pista d’skate amb 85.000 €. Tots estos projectes s’han aprovat amb el consens de tots els grups municipals i conten amb la participac­ió de diversos col·lectius als que van dirigits. Des de hui es poden vore els projectes de la pista d’skate i de la piscina dels menuts en el hall d’entrada de l’Ajuntament i es podrà fer alguna proposta si se considera.

També s’instal·larà en breu una zona d’Street Work que vindrà a cobrir la demanda de molt joves de la localitat, amb una inversió de 6.000 € L’Alcaldessa Eva Zamora vol recalcar l’aposta que fa este equip de govern per les instal·lacions del Poliesport­iu Municipal, i que totes estes inversions que ara es realitzara­n junt a les realitzade­s amb la renovació integral de les piscines municipals, la rehabilita­ció dels vestuaris i la reparació de la pista del Pavelló Municipal sumen al voltant de 800.000 € invertits durant esta legislatur­a.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain