Nou Horta

AGENDA 9 d’OCTUBRE

-

Dilluns 1 d’octubre

19’00 h. Inauguraci­ó Exposició Fotos Antigues. Fins el dia 6 d’octubre (Auditori Municipal “Salvador Seguí”). Dimarts 2 d’octubre 18’00 h. Taller: del cacao al chocolate (Biblioteca)

Dimecres 3 d’octubre

19’00 h. Projecció del documental: “La ruta de la Seda valenciana” (Auditori Municipal “Salvador Seguí) Dijous 4 d’octubre

10’00 h. Excursió cultural al Museu dela Seda de Valen c iai Sant NicolauPro­jecciExs (Valencia) Divendres 5 d’octubre 18’00 h. Taller Jocs de cucanyes i balls valencians (Plaça del Pais Valencià)

Dissabte 6 d’octubre

19’30 h. Concert de dolçaina: Folk i Festa (Sala d’Actes de l’Edifici Sociocultu­ral) Dimarts 9 d’octubre 8’00 h. Despertada amb cohets i tronadors.

10’00 h. Parc Infantil per als més menuts del poble al llarg de tot el dia (Poliesport­iu Municipal).

11’00 h. Festival de paelles per a tota la població. L’Ajuntament oferirà la carn, l’arròs, l’oli, la verdura i la llenya. Donatiu d’1 € per persona a benefici de la ONG “Cáritas Massanassa”. Inscripcio­ns fins el dia 4 d’octubre a la Biblioteca Pública Municipal ( Poliesport­iu Municipal)

20’00 h. Concert del 9 d ‘Octubre: Banda del CIMM i Escola de Dolçaina i Percussió A Quatre Quaranta. (Plaça de les Escoles Velles)

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain