Nou Horta

Ix a licitació l’obra del CEIP ‘El Rajolar’

Així ho va anunciar l’alcalde del municipi, Guillermo Luján, qui va assegurar que «el calendari segueix avançant sobre el pla previst» per a la construcci­ó del centre escolar

-

El CEIP ‘El Rajolar’ afronta ja les últimes dates abans del començamen­t de la seua construcci­ó. Així ho va anunciar l’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, instants després de rebre la notícia. El nou col·legi, que permetrà que desenes de xiquets i xiquetes d’Aldaia puguen deixar d’estudiar en barracons, constarà de 6 unitats d’educació infantil, 12 unitats d’educació primària i un menjador amb capacitat per a 360 comensals. L’alcalde va explicar que durant les últimes dates, els serveis municipals d’Aldaia han estat «bolcats» en aquest col·legi, ja que el procés de trasllat dels barracons que es va dur a terme fa unes setmanes «era clau» perquè «poguérem arribar a la fase de la licitació de l’obra tal com s’ha produït». En aquest sentit, Luján ha volgut donar les gràcies «a tots els empleats municipals que han treballat molt dur perquè l’alumnat de ‘El Rajolar’ poguera començar el nou curs en les millors condicions possibles, i amb el trasllat finalitzat a temps». Així mateix, Guillermo Luján ha posat l’accent en «la implicació de tota la comunitat educativa d’Aldaia, i especialme­nt la de ‘El Rajolar’, pares, mares i professora­t perquè la construcci­ó del col·legi siga una realitat pròximamen­t».

D’altra banda, l’alcalde ha assenyalat que «el calendari segueix avançant sobre el pla previst», i ha remarcat que «per aquestes coses val la pena tot l’esforç, la lluita i el treball de la mà de tanta gent».

El termini perquè les empreses puguen presentar ofertes a aquest projecte finalitza el pròxim 6 de novembre.

 ??  ??

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain