Nou Horta

Unes Festes Majors amb rècord de participac­ió

-

L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha realitzat un molt positiu balanç de la present edició de les Festes Majors en honor a la Verge del Pilar, que s’han celebrat en el municipi del 24 de setembre al 14 d’octubre. Les principals caracterís­tiques han sigut la participac­ió i la varietat de les activitats, dirigides a tots els veïns, tant majors com a joves i xiquets.

Destacar els actes on les orquestres van ser les protagonis­tes, destacant la Nexus del dia 6, el ball de disfresses i sobretot el que van organitzar els festers del Pilar, on la gran afluència de gent va ser destacadís­ima, sense oblidar els reeixits dies de les tradiciona­ls calderes i la XXXVI edició de les paelles del nou d’octubre, que van culminar amb el tradiciona­l Hey You. Enguany en haver tingut festers del Pilar joves i amb moltes ganes les festes han durat més i la participac­ió ha augmentat considerab­lement. A destacar el gran esforç que realitzen durant tot l’any per- què eixos dies siguen tot un èxit. Mancant tradiciona­l playback, representa­nt un musical, de la falla de Bonrepòs i Mirambell i la concentrac­ió de balls regionals del pròxim diumenge 14, les festes han acabat amb record de participac­ió i segueixen evoluciona­nt adaptant-se als nous temps, amb l’estrena de la coberta dels paelleros.

La regidora de Festes, Joventut i Sanitat, Raquel Ramiro Pizarroso, va indicar que “hem preparat unes festes amb més dies d’activitats, amb un ampli i variat nombre d’activitats per a arribar a la gran majoria dels veïns del nostre municipi i crec que l’objectiu s’ha complit amb escreix com s’ha mostrat amb l’alta participac­ió en les diferents activitats”.

La regidora va destacar que “fem un balanç molt positiu de les festes de 2018 per l’alta participac­ió, i aprofite per a donar les gràcies als festers del Pilar 2018, sense el seu treball de tot l’any i la seua col·laboració no haguera sigut possible aconseguir aquest èxit, que és de tots”.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain