Nou Torrentí

Nous canals per a la TV local de Montserrat

- REDACCIÓN

Els quatre canals de la televisió local de Montserrat han sigut reconfigur­ats amb nous canals de televisió. Com que la televisió valenciana, Canal 9, va deixar d'emetre's, i a demanda de la ciutadania, s'ha configurat el canal 2 per a rebre la TV3 a Montserrat. El fet de poder rebre la TV3 no ha sigut fàcil, ja que la majoria de cadenes autonòmiqu­es ja no es poden rebre via satèl·lit, per això han hagut de redirigir la senyal d'internet de TV3 al Canal 2 de la seua televisió local. També han pogut aconseguir rebre el canal autonòmic d'Andalusia, gràcies a què és l'únic que es pot rebre encara via satèl·lit.

Així doncs, la configurac­ió de canals locals queda de la manera següent:

- Canal 1:

Euronews o les retrans- missions del ple municipal de l'Ajuntament de Montserrat, la setmana taurina, entre d'altres. - TV3 Cat (emissió d'internet de la televisió de Catalunya) - Teledeport­e (TDP)

Canal Sur (televisió autonòmica d'Andalusia)

Canal 2:

Canal 3: - Canal 4:

Per altra banda, el principal canal, l'1, rebrà la senyal d'Euronews però hi haurà desconnexi­ons per a poder transmetre contingut local, com els plens municipals, els bous al carrer, entre d'altres. Aquesta configurac­ió està en proves, per això disculpen les possibles fallades de senyal.

Newspapers in Valencian

Newspapers from Spain