Diari de Girona - On Catalunya

Ruta per oblidar el teu ex: ¿on lligar a Barcelona?

¿Vols arribar a Sant Jordi amb rosa? Doncs esborra’t Tinder, Hinge, Bumble o el que sigui que estiguis utilitzant ara. L’amor primaveral t’està esperant als carrers, no al mòbil. Apunta’t aquestes recomanaci­ons

- ABEL COBOS

Si has entrat aquí, és perquè fa poc t’han deixat anar el «no és per tu, és per mi». Un afegitó que et destrossa emocionalm­ent fins al punt en què fins i tot els vídeos d’Almeida ballant el Robocop al seu casament et fan treure una llagrimeta. Però com va dir una gran filòsofa contemporà­nia, Tamara Falcó, «m’està anant malament en el camp emocional, però no deixaré que això afecti la meva vida». Així que segueix els seus passos i deixa de compadir-te a l’estil Bridget Jones: és primavera, època d’enamorar-se, i aquí tens la ruta perfecta per tornar-te a fer bategar el cor.

1. FESTES DE DIA SOCIALITZA­NT SOTA EL SOL

¿T’has cansat de fer scroll etern entre perfils de Tinder? ¿Vols passar a l’acció i conèixer l’amor de la teva vida cara a cara? ¿Vols lligar de festa, però sense l’enganyós filtre de la nit, que et faria confondre un orc amb Orlando Bloom? La teva resposta és a les festes de dia. Aquests plans cada vegada més de moda que omplen els caps de setmana amb música, ballarugue­s i molta cervesa. I tot, en horari diürn, per l’endemà despertar-te sense ressaca i amb les teves vuit hores de son intactes, que un ja té una edat.

La Monumental (Gran Via de les Corts Catalanes, 749) és un lloc perfecte per anar a fer-te miradetes amb desconegut­s mentre el cor et batega al ritme de dj. És la seu de dues festes: SoundIt (que aquest any celebra el seu desè aniversari) i Fango. Apunta les següents sessions: dia 13 d’abril, Fango amb Kiko Veneno, i 20 d’abril, SoundIt.

Un altre imprescind­ible de les festes diürnes és el Brunch Electronik. Una institució de l’electrònic­a i el techno barceloní celebrada en places i espais oberts de la ciutat, per on han passat els més grans del gènere, com Peggy Gou, The Blessed Madonna, Carl Cox o Nina Kraviz, entre molts d’altres. Una pista per ubicar aquells a qui no us sonin de res aquests noms: és com portar la Jurado al teu tablao. Pròxima data, aquest diumenge, dia

Deixa’t de compadir a l’estil Bridget Jones: és primavera, època d’enamorar-se, i aquí tens la teva ruta perfecta

14, al Poble Espanyol (entrada avinguda del Marquès de Comillas, 13).

I per al públic LGTBI, tornen les barbacoes de la PopAir. El dia 27 d’abril, hi haurà nous albirament­s d’ossos més enllà del Pirineu. Concretame­nt, a Le Patio (Joan Tarrida, 23, Sitges), que acollirà aquesta festa, la meca del col·lectiu os (traducció del diccionari queer: homes gais fornits i peluts). Barbacoa, cervesa i música des del migdia fins a la mitjanit. Gairebé 12 hores non-stop.

2. ‘HOT SPOTS’ NOCTURNS ELS MILLORS CLUBS

Si creus que l’amor de la teva vida és la Ventafocs, obvia aquests paràgrafs: aquí tota l’acció es produeix passada la mitjanit. Són els hot spots nocturns, els clubs que ara es porten i on, si no lligues, és perquè el teu cas és ja per a Lourdes.

La discoteca que ara mateix té la corona com a millor espot nocturn és l’Apolo (Nou de la Rambla, 113), que, a més, ara està d’inauguraci­ó: acaben d’obrir Cinc, una nova sa

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain