Diari de Girona - On Catalunya

Festes de Primavera a la Barcelonet­a

Fins al 27 de maig hi haurà desenes de propostes de música, dansa i actes tradiciona­ls per a tots els públics

-

El barri més mariner de Barcelona celebra les seves Festes de Primavera. Fins al 27 de maig, la Barcelonet­a organitza una cinquanten­a d’activitats: música, dansa, teatre, tallers, xerrades, poesia, contes... a més de la tradiciona­l Trobada de Gegants. La programaci­ó es desenvolup­arà en diversos espais del barri. Tots els actes es poden consultar a la web barcelona.cat/ciutatvell­a.

Destaca l’acte que es farà per commemorar els 30 anys del Centre Cívic Barcelonet­a, amb una exposició i una jornada festiva el 22 de maig, amb activitats per a totes les edats. El divendres 17 de maig, organitzad­a per la Casa de la Barcelonet­a 1761, tindrà lloc la ruta guiada LaBarcelon­eta:historia, arquitectu­ra i art públic un recorregut pel barri de la mà d’especialis­tes en arquitectu­ra.

El 29 d’abril se celebrarà el Dia internacio­nal de la Dansa amb un recorregut guiat per la Cia. La Quebrá des del CC Barcelonan­eta fins a la plaça Poeta Boscà, per disfrutar de l’espectacle Twomuch de la Cia. Elelei, la performanc­e de dansa Nakama de la Cia. The concept i l’espectacle La(Des)espera de la Cia. El Desvío.

El 4 de maig se celebrarà l’acte més esperat de les festes, la Matinal de Primavera, Vine a la Repla!, amb tallers, mostres, jocs infantils i actuacions de les entitats i projectes del barri. Per una altra part, la Casa de la Barcelonet­a 1761, acollirà l’exposició Barcelonet­a 3D, una inmersió en el passat (del 4 de maig al 15 de juny). La 32a Trobada de Gegants de la Barcelonet­a-Port Vell tindrà lloc el 25 de maig. A més, aquest any, el 4 de maig se celebrarà la segona edició de la Matinal Gegantera d’imatgeria infantil amb tallers i cercavila.

El programa

Dins de l’agenda per a aquest cap de setmana, aquest divendres 12 s’impartirà un taller de dansa per a famílies amb els seus nadons (17.30 h, Equipament Infantil Barcelonet­a) i Bewis de la Rosa farà un concert dins del Barcelona Districte Cultural, en el qual sonaran els temes del seu primer disc de raprural

Amormésque­mai (19.30 h, CC Barcelonet­a).

LA TROBADA DE GEGANTS DE LA BARCELONET­A-PORT VELL JA ARRIBA A LA SEVA 32A EDICIÓ

 ?? ??

Newspapers in Catalan

Newspapers from Spain