Sport

Revolució contra continuïta­t

-

El partit de la quarta jornada de Copa Catalunya que podreu seguir avui a La Xarxa, enfrontarà el Granollers amb el Sol Gironès Bisbal Bàsquet i es veurà a les television­s locals i a XALA (18 h).

Els locals han iniciat un projecte ple de novetats. El nou tècnic Ricard Ventura compta amb set fitxatges. Destaca l’arribada del senegalès Mohamadou Diop que ve del CB Martorell i que ja llueix en les primeres jornades de campionat. L’aler-pivot arriba al Granollers després de jugar a LEB Plata i haver estat internacio­nal amb la seva selecció. També reforcen l’equip tres germans, Gonzalo, Guillermo i Ricardo Baltà del Sant Quirze, Marc Salmerón i Edu Vázquez del Boet Mataró i el veterà Albert Griso del Mollet, amb catorze temporades a Lliga EBA com a credencial. Fins ara els granolleri­ns han guanyat només un partit i n’han perdut dos. Arriben a la cita després de caure a la pista de l’Horta.

En canvi, el Bisbal Bàsquet, en

Granollers i Bisbal Bàsquet es veuen les cares a les 18 h en el partit de La Xarxa

l’any del seu retorn a la categoria, aposta per la continuïta­t. Amb Trifón Poch com a director esportiu des de fa ja dues temporades i Joan Ferrer com a entrenador, han arribat tres jugadors al primer equip. Terry Hopewell, pivot que arriba del Concord de la NCAA, si bé l’últim equip en què va jugar va ser el CB Cordón d’Uruguai. L’americà està cridat a ser una de les estrelles del campionat. Els empordanes­os també han incorporat Àlex Poch, escorta que ve del Grup Barna i l’aler-pivot Marc Mateu que puja al sènior amb només 18 anys i és la gran esperança de futur del bàsquet bisbalenc. Segueixen 8 jugadors entre els que destaquen els veterans capitans, el pivot Arnau Frau i el base Genís Castillo i l’altre base de l’equip Pau Soler. Amb dues victòries en tres partits se situen quarts a la classifica­ció i poden presumir de la segona millor defensa de la competició. En aquesta quarta jornada a Copa Catalunya Masculina es viuran dos partits en què estan en joc el primers llocs dels grups. A l’1, el CEB Girona comparteix el lideratge amb el Lliçà d’Amunt, el seu rival de diumenge, i el Lluïsos de Gràcia, tots tres imbatuts. Al grup 2, el Ripollet, únic invicte, rep demà el segon, el Castellar.

A Copa Catalunya Femenina, el Basket Almeda lidera la classifica­ció amb cinc victòries en cinc partits i rep aquesta tarda la visita del Gress Platges Mataró, quart a la taula (3-2), un rival que aspira a trencar la imbatibili­tat de l’equip de Cornellà. Mentre que el cuer, el CN Terrassa tindrà demà una nova oportunita­t de guanyar el primer partit del curs amb la visita del Petropinto ASFE Sant Fruitós.

 ?? // CB GRANOLLERS ?? El Granollers va guanyar el darrer partit a la seva pista davant el Grup Barna
// CB GRANOLLERS El Granollers va guanyar el darrer partit a la seva pista davant el Grup Barna

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain