Sport

El “Coah Values” avança amb noves sessions i més coaches

-

El programa “Coach Values” de l’ABJ continua celebrant noves sessions. Amb aquestes jornades es vol compartir amb el món empresaria­l els valors i el treball en equip que han adquirit els exjugadors del Barça durant la seva etapa al Club. Aquesta experiènci­a no és només en una sala de formació sinó que els participan­ts tenen l’oportunita­t de posar-se a la pell d’un futbolista i viure al terreny de joc situacions molt comuns en un equip. Al mateix temps, és una oportunita­t laboral i de millora profession­al per als exjugadors del FC Barcelona.

En aquest nou curs, del qual ja s’han celebrat tres sessions (amb McDonalds, Firmenich i Websummit), s’ha ampliat l’equip de coaches que condueixen el treball. Així doncs, a Jordi Martínez, Jofre Mateu i Xevi Molist se’ls han afegit Damià Abella, Alberto Manga, Silvia Mariano i Vanessa Romero. En cada jornada, quatre d’ells són els encarregat­s de conduir les sessions, que comencen amb una benvinguda institucio­nal a l’Agrupació i una explicació sobre aspectes clau del joc del Barça, sobretot en referència als valors i la metodologi­a. Ja a la gespa, els entrenador­s aprofundei­xen amb el grup la comunicaci­ó i el treball en equip. Els coaches de l’ABJ tenen l’objectiu de vincular el món del futbol amb el de l’empresa a partir de l’experiènci­a directa i de qualitat a través d’entrenar amb exjugadors blaugranes per l’aprenentat­ge de valors. Per a Vanessa Romero, “el Coach Values és una magnífica experiènci­a, una oportunita­t per viure en primera persona el que grans exjugadors i formadors de l’agrupació transmeten en aquestes jornades i aprendre d’ells i els seus coneixemen­ts”. I afegeix: “Considero que l’Agrupació ha volgut valorar la presència de la figura femenina dins d’aquests clínics que volen donar a conèixer els valors que el FCB ha transmès als seus jugadors, valors que traspassen a la vida real i laboral i que moltes jugadores també hem viscut durant la nostra època al club”.

ACTES AMB ISL, PARTNER DE L’ABJ En el marc de l’acord de col·laboració entre l’ABJ i ISL Futbol, firma que ja té una estreta relació amb el FC Barcelona en la implantaci­ó de Barça Academies, s’han programat dues accions amb exjugadors del Club. Es tracta de sessions de benvinguda a les activitats que aquesta empresa organitza a Barcelona per a equips infantils dels Estats Units. En les últimes setmanes, els membres de l’ABJ, Laura Llinàs i Jofre Mateu, han estat els encarregat­s de protagonit­zar aquests actes.

 ?? // FOTOS: JORDI LóPEZ ?? Laura Llinàs i Jofre Mateu (esquerra), dos dels coaches del programa “Coaches Values” de l’Agrupació Barça Jugadors
// FOTOS: JORDI LóPEZ Laura Llinàs i Jofre Mateu (esquerra), dos dels coaches del programa “Coaches Values” de l’Agrupació Barça Jugadors
 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain