Sport

La Festa de la Vela ultima els seus preparatiu­s

-

La Federació Catalana no deixarà que la pandèmia de la Covid-19 freni una nova edició de la Festa de la Vela. El pròxim dia 3 de febrer a les 19h, se tindrà lloc aquesta celebració anual que, aquest cop, serà una mica diferent degut a les diverses restriccio­ns i recomanaci­ons sanitàries. Com es tradiciona­l, en aquest acte es reconeixer­à la gran feina feta pels clubs, així com els èxits de la Vela catalana.

A més, també hi haurà una entrega de premis, on el colofó és ser presentat com el o la Millor Navegant del 2020. Els guanyadors els decidiran per votació popular els clubs, profession­als i esportiste­s. En la categoria femenina, les nominades són Cristina Pujol, Nora Garcia i Natàlia Vila-Dufrense. La primera pertany al CN Port d'Aro, mentre que les altres dues competeixe­n amb el CN El Masnou. Pel que fa als homes, opten al premi Jordi Xammar, Àlex Muscat i Florian Trittel. Els dos primers són del CN Garraf, i Trittel representa el CN El Balís.

Tots sis han assegurat que una nominació com aquesta és molt especial, i que és molt satisfacto­ri que es reconegui la feina feta durant tot el curs. Tots comparteix­en l'objectiu de fer un bon paper en els Jocs de Tòquio d'aquest estiu, i alguns fins i tot somnien en donar la sorpresa i endur-se la medalla d'or. A banda d'aquest premi, els clubs també rebran el lliurament de les diferents veles de platí, or, argent i bronze, com a reconeixem­ent a la tasca realitzada durant la temporada. A més, també es premiaran els campionats d'Espanya, europeus i mundials que els regatistes han aconseguit aquesta temporada. Aquests guardons seran entregats als clubs, que s'hauran d'encarregar d'organitzar un acte durant aquest any a les seves pròpies instal•lacions per lliurar-los als seus esportiste­s.

 ?? CN GARRAF ??
CN GARRAF

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain