Sport

INSER sport es transforma digitalmen­t

-

L'Àrea d'Acció Social de la Unió de Federacion­s Esportives de Catalunya (UFEC) ha engegat, en col•laboració amb la Federació Catalana de Voleibol (FCVB), el curs d'àrbitre de voleibol d'INSERsport, d'inserció social i laboral adreçat a joves en situació de vulnerabil­itat i exclusió social. Tot i que no és la primera vegada que s'imparteix aquesta formació, el contingut i les activitats s'han adaptat als nous temps de pandèmia, a les mesures i les restriccio­ns imposades per fer front als contagis per Covid19. És fa en línia i els/les joves poden seguir les sessions de competènci­es transversa­ls i la teoria en streaming. També poden accedir al temari i dur a terme les activitats formatives proposades a través d'un moodle de la Federació.

Aquesta nova modalitat de formació en línia permet continuar formant joves perquè, tan aviat com s'aixequin les restriccio­ns i retornin les competicio­ns, puguin realitzar les pràctiques i inserir-se al mercat laboral arbitrant partits, malgrat la situació en la qual es troba el sector esportiu i l'aturada de les competicio­ns.

Tot l'equip implicat -formadors/es, psicòlegs/gues, referents i delegats/des de les entitats del Tercer Sector i les Administra­cions que han fet derivacion­s- treballen conjuntame­nt i en xarxa per fer front als efectes de l'escletxa digital a fi que no suposi un cost d'oportunita­t pels 9 joves inscrits/es al curs que volen accedir al mercat laboral.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain