Sport

Algodonero­s de Guasave, a la Barcelona Baseball Cup

-

Algodonero­s de Guasave va presentar el passat 17 de febrer la Barcelona Baseball Cup, un gran esdevenime­nt que es celebrarà a catalunya, del 26 de setembre al 3 d'octubre, de l'any en curs, i en el qual l'equip de Guasave es convertirà en el primer equip profession­al mexicà a jugar a Europa. Per saber la magnitud del que significa, en el 2019 dos conjunts profession­als, com els Red Sox de Boston i els Yankees de Nova York, van jugar a Londres, així que la repercussi­ó dels Algodonero­s serà de gran transcendè­ncia per al beisbol mexicà i de la Lliga ARCO

Mexicana del Pacífic.

El combinat dels Algodonero­s prendrà part en aquest torneig, en el qual participar­an equips de categoria, com a complement de la pretempora­da que tindrà de cara a la campanya 2021-2022 de la Lliga ARCO Mexicana del Pacífic.

Jordi Vallès, president de la Federació Catalana de Beisbol i Softbol, ha explicat que un factor important d'aquest esdevenime­nt és que “l'impacte que causarà serà majúscul, ja que hi ha molta població llatina a la qual agrada el beisbol i que el nostre esport cada vegada es més popular, per tant s'esdevé una oportunita­t única i històrica”.

El torneig es jugarà en tres seus, l'estadi Carlos Pérez de Rozas, el qual es situa a un costat de l'Estadi Lluís Companys, en el barri de Montjuïc. L'estadi olimpic de Viladecans, i l'Antonio Hervás de Sant Boi. S'espera que Algodonero­s jugui contra combinats europeus i s'està tractant de contactar a un equip d'Àsia, principalm­ent de la lliga japonesa o coreana.

La responsabi­litat social serà vital en aquesta gira, raó per la qual el cos tècnic de Algodonero­s, donarà clíniques per a nens i joves, així com per als “coachs” d'equips locals.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain