Sport

El judo català es desconfina i torna per fi al tatami

-

Després de més d'un any amb la competició aturada, Badia del Vallès va ser la localitat escollida per la represa del calendari esportiu. Dissabte 27 de març es va celebrar el Campionat Estatal Júnior– Selecció Campionat d'Espanya, competició puntuable per a la definició de l'equip català que al juny participar­à a la Fase Final del Campionat d'Espanya sub-21. La competició es va poder reprendre gràcies a un estricte protocol desenvolup­at per tal de garantir la màxima seguretat sanitària de l'esdevenime­nt. Tots els tècnics i competidor­s van haver de realitzar-se un test d'antígens 48 hores abans de la competició, que els seria repetit el mateix dissabte en l'accés al pavelló, juntament amb la resta de persones que accedien a les instal•lacions de la localitat vallesana. Tanmateix, per tal d'evitar aglomeraci­ons, la competició es va dividir en tres torns.

A l'inici de la competició es va guardar un minut de silenci en memòria de Toni Cabañó, qui havia estat competidor i àrbitre de la Federació, i que el passat mes de maig ens va deixar.

A nivell esportiu, els resultats d'aquesta primera competició són un primer pas per a la definició de la composició de l'equip català que al juny participar­à a la Fase Final del Campionat d'Espanya sub-21. En categoria femenina, els ors se'ls van penjar: Olga Juàrez (Esport7) a -48 kg, Bianka Ramon (Judo Rei) a -52 kg, Marion Liengme (Dojo Lleida) a -57 kg, Nerea Garcia (Esport-7) a -63 kg, Ainhoa Lopez (Judo Danes) a -70 kg, Alba Hernández (Judo Montserrat) a 78 kg i Judit Casañas (Judo Vilafranca-Vilanova) a +78 kg.

Els dominadors dels pesos masculines van ser: Martin Stoikov (Moià) a -60 kg, David Peralta (Dojo Lleida) a -66 kg, Miquel Hernández (Girona Judo Securitas) a -73 kg, Kindi Ba (Girona Judo Securitas) a -81 kg,

Jordi Pérez (Esport-7) a -90 kg,

Yousef Saloum (Girona Judo Securitas) a -100 kg i Pau Muñoz (Esport-7) a +100 kg.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain