Sport

Doblet de Riera i Pons

-

Cana Riera Molons (Tramuntana Figueres) i l'esparregue­rí Arnau Pons (Centre Natació Mataró) han fet el doblet al Campionat de Catalunya de Joves de tennis de taula que s'ha jugat al pavelló Joana Ballart de Valls. Riera i Pons, que entrenen al CAR de Sant Cugat del Vallès, s'han adjudicat el títol català juvenil i sub21. En la final juvenil, la figuerenca s'ha imposat a Claudia Pérez, del Calella, i en la final sub-21 a Marina Bueno (CTT Badalona). I Pons, format a l'Esparregue­ra i el CAR i que defensa els colors del CN Mataró des de fa unes temporades, ha derrotat en la final juvenil a Norbert Tauler (CER L'Escala) i a Nano Fernández (Esparregue­ra) en la final sub-21.

En infantils, en noies, triomf per a Mariona Munné (Sant Cugat) davant Raquel Larrubia (Els 8 de La Garriga) i en nois de Cesc Carrera (Borges) davant Eloi Ruiz (Cassà). En alevins, Irina Gimeno (Girbau Vic) s'ha imposat a Renata Shypsha (Ganxets Reus) i Luca Khidasheli (CN Sabadell) a Joan Barberà, també del Club Natació Sabadell en una final masculina entre dos joves palistes del mateix club.

En la categoria benjamí, en noies, triomf per Renata Shypsha (Ganxets) contra Sofia Carro (Sant Cugat) i en nois de Fran Serrano (Falcons) davant Toni Sorni (Tortosa). I en prebenjami­ns, Ladimir Mayorov (TT Cassà) i Ariadna Arnau (CTT Ripollet) han estat els campions de Catalunya superant a Aniol Hormigon (Torelló) i Elsa Benet (Borges). El Campionat de Catalunya de Joves, que s'ha jugat a Valls, ha estat la primera competició individual oficial organitzad­a aquest curs per la Federació Catalana de Tennis de Taula.

 ?? ANTONIO ÁLVAREZ ??
ANTONIO ÁLVAREZ

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain