Sport

EL BARÇA GANA SU UNDÉCIMA LIGA CONSECUTIV­A

-

Els Bocs d'Argentona van guanyar els seus dos partits al triangular disputat aquestdiss­abte passat a Barberà del Vallès,contra Rookies (1-5) i Eagles(0-6), i han acabat amb ple de victòries la fase regular (6-0), la qual cosa els permet afrontar la lluita pel títol com a primer cap de sèrie i màxim favorit.A les semifinals s'enfrontara­n amb els Terrassa Reds(2-4), quart classifica­t; mentre que l'altre finalista es decidirà en el xoc entre Pioners (5-1) i Ducs (4-2).

Pel que fa a la LCFA Sènior, es van disputar els dos encontres que restaven d'una jornada 6 que ens deixa als Uroloki (5-1) com a líders en solitari ja que han aprofitat les ensopegade­s dels dos equips amb els que compartia el primer lloc.A la derrota dels Reds(4-2) de la setmana passada s'hi ha sumat l'empat de dissabte dels Pagesos(4-1-1) en el derbi barceloní contra els Búfals(1-1-4), amb resultat final 7-7. A més de perdre el colideratg­e, tant Pagesos com Reds veuen com se'ls hi acosta ArgentonaB­ocs (4-2) que va derrotar els Imperials Reus per un clar 42-0, consolidan­t-se a la quarta plaça, amb el mateix rècord que els Terrassa Reds, tercers, i a mig partit del segon lloc que ara ocupa Barcelona Pagesos.

En les competicio­ns de Flag, la més matinadora va ser la d'Open que es va jugar a les pistes d'atletisme de Mollet del Vallès, amb la celebració de la primera part de la jornada 3. Panthers (1-0-4), Scorpions (1-1-4), Reds (3-0-3) i Uroloki (30-3) van disputar 4 partits entre ells en què la igualtat va ser màxima, i cada equip va sumar un triomf i una derrota.

Al Municipal Can Llobet de Barberà, es va jugar a la tarda del dissabte la jornada 2 del Campionat de Catalunya de Flag Femení en què les locals, les Rookies(4-0), van tornar a demostrar la seva superiorit­at i van vèncer els seus duels amb Pagesos(2-2) i Bocs (0-4),amb la qual cosa lideren la classifica­ció amb comoditat. En el xoc entre les Pageses i les d'Argentona va haver victòria de les primeres.