Sport

La Lliga Catalana Sènior Femenina busca nou campió

-

Aquest proper cap de setmana comença la Fase pel Títol de la Lliga Catalana Sènior Femenina, d'on sortirà el campió de la categoria. Un cop finalitzad­a la primera fase de grups, ja coneixem els sis equips classifica­ts, tres per cada grup, que lluitaran pel títol de la categoria, i accedir a la fase d'ascens a la Divisió d'Honor Plata Femenina.

Del Grup A s'han classifica­t, per la Fase pel Títol, el CH Palautorde­ra Salicru, com a líder del grup, amb tot de victòries i només una derrota. El Novadmin Lleida Pardinyes, segon, i el CH Vilanova del Camí, que ha finalitzat tercer tot i quedar empatat a punts amb l'Handbol Ribes. Pel que fa al Grup B, ha estat molt més igualat, liderat per la Fundació Handbol Sant Vicenç, seguit pel KH7 BM Granollers Atlètic, segon, i l'AEH Les Franqueses en tercera posició. La diferència entre cadascuna de les quatre primeres posicions ha estat de només un punt, en tots els casos. La Fase pel Títol, que començarà aquest cap de setmana del 24 i 25 d'abril, es disputarà amb un grup únic de sis equips que jugaran pel sistema de lliga a doble volta. Els equips iniciaran aquesta fase arrossegan­t els resultats dels partits ja jugats entre ells, a la primera fase, i comptabili­tzant els mateixos a tots els efectes.

FASE DE PERMANÈNCI­A SENSE DESCENSOS

La resta d'equips, de tots dos grups, disputaran la Fase de Permanènci­a, tot i que no hi haurà descensos, seguint el mateix de sistema de competició que els de la Fase pel Títol.

 ?? CRÈDITS FOTO: MAR CAMPINS ??
CRÈDITS FOTO: MAR CAMPINS

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain