Sport

El P&P Badalona, primer líder

-

El primer cap de setmana de maig es va donar el tret de sortida a la XXVI edició del Campionat de Catalunya per Equips Interclubs 2021. Aquest any hi participen 137 equips i més de 1.100 jugador/es, organitzat per la Federació Catalana de Pitch & Putt. Les 8 seus de la primera prova del campionat van ser Vallromane­s, Castelló Empuriabra­va, Roc 3 (Santa Coloma de Cervelló), Gualta (Girona), Costa Daurada (El Catllar), Platja d'Aro, La Garriga i El Montseny (Gualba). El 18 equips de la 1era divisió van jugar dissabte al P&P Vallromane­s des de les 9 en punt del matí. Va ser un dia molt plujós sobretot a primera hora, però a mida que va anar passant les hores la pluja va anar minvant.

El millor resultat individual el va fer el Joel Moscatel (P&P Lleida) amb 4 cops sota par, seguit del

David Solé (P&P Cambrils) i el

Barry Coomber (P&P Gualta) amb un cop més. Pel que fa a les parelles va haver-hi un triple empat a 47 cops entre els locals, Josep Manel Martínez / Oscar Miguel (P&P Vallromane­s Tablao Cordobés), Miguel Perez / Grego Lopez (P&P Vallromane­s A) i

Juan Carlos Martínez /

Salvador Moreu (P&P Badalona). Encapçala la classifica­ció general, l'equip de Pitch & Putt Badalona amb 211 cops, seguit de Vallromane­s A amb els mateixos cops i en tercera posició i un cop més l'equip local Vallromane­s Tablao Cordobés.

Els equips líders de la resta de divisions son: 2ª divisió Est: Pitch & Putt Peralada, 2ª div. Oest: Montgrós Golf, 3ª div. Est Tsunami de Franciac, 3ª div. Oest: Andorra Pitch & Putt, 4ª div. Nord: Angry Birdies, 4ª div. Centre G-1: Pitch & Putt Sant Cugat B, 4ª div. Centre G-2: Sant Cebrià Tarats. La propera cita serà els dies 22 i 23 de maig al Pitch & Putt a Lleida, Portal del Roc, Lloret, Can Rafel, Franciac, Mas Gurumbau, Vallromane­s i Mas Pagès.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain