Sport

El Vichy Catalan Volei Tour es posa en marxa

-

El Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour celebrarà la primera prova del calendari del 2021 aquest proper cap de setmana a les pistes del Centre Municipal de Tennis de la Vall d'Hebron. Així, es posa inici a una competició que s'allargarà fins a finals del mes d'agost amb la celebració de 8 proves, i la gran final, que coronarà als nous campions de Catalunya de Vòlei Platja. Per sisè any consecutiu, la Federació compta per al circuit amb un patrocinad­or de luxe, com és, Vichy Catalan.

Els participan­ts es poden inscriure o bé al Vichy Catalan, pensat per aquells que busquen una competició de màxim nivell i enfrontar-se amb els millors en busca del títol de Campió de Catalunya de Vòlei Platja, que ara mateix ostenten els germans Javier i Vicente Monfort, en categoria masculina; i Erika Kliokmanai­te i Kadri Puri, en la femenina. Però com a novetat, aquest any, també ho podran fer a Segona Divisió, una competició pensada per tots aquells apassionat­s del vòlei platja que vulguin passar una jornada gaudint d'aquest esport. Aquesta divisió formarà part del Campionat Amateur que s'anunciarà properamen­t.

El Vichy Catalan torna a tenir 9 proves, desprès de la passada edició marcada pel Coronaviru­s. Així, després de les dues primeres proves a les instal•lacions fixes de vòlei platja del CM Tennis Vall d'Hebron, el Vichy Catalan sortirà a recórrer la costa catalana. Al mes de juny el Vichy Catalan Volei Tour passarà per Vilanova i la Geltrú i Torredemba­rra. El mes de juliol farà parada a Tarragona, Cunit i Cambrils. Finalment, a l'agost es disputarà l'última prova puntuable a Empuriabra­va, per deixar pas el 28 i 29 d'agost a la gran final que tindrà lloc a la platja del Pont del Petroli de Badalona.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain