Sport

Emotiva trobada d'internacio­nals del Bàsquet Català i mitjans de comunicaci­ó

-

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i la Fundació del Bàsquet Català (FBC) han organitzat una emotiva trobada a l'Espai Endesa de Barcelona amb mitjans de comunicaci­ó, jugadores i jugadors internacio­nals del Bàsquet Català i membres de la Junta Directiva de l'FCBQ i del Patronat de la Fundació. Celebrat en el marc del Centenari del Bàsquet Català (1923-2023), l'acte ha comptat amb l'assistènci­a d'unes 150 persones en una jornada molt especial de retrobamen­t i on esportiste­s internacio­nals de diferents dècades han pogut compartir amb profession­als del periodisme d'ara i d'abans anècdotes de la història del nostre esport.

El president de la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), Ferran Aril, ha reconegut que “és un orgull poder reunir-vos en una trobada com aquesta. Volíem fervos un senzill però molt sentit reconeixem­ent, tant a jugadors i jugadores, com a la premsa esportiva. Una mena d'homenatge per la tasca que heu fet i seguiu fent pel Bàsquet Català”.

Per la seva part, Isabel Buesa, directora general d'Endesa a Catalunya, ha assegurat que “vosaltres, jugadors i jugadores de bàsquet, a través dels vostres clubs i entitats heu fet possible que milers de joves i infants hagin tingut referents reals en els valors de l'esport: l'esforç, el treball en equip, el joc net i la igualtat d'oportunita­ts”. Membres del Comitè d'Honor del Centenari com Eduard Portela, president d'honor de l'ACB, o

Gerard Esteva, president de la UFEC, tampoc s'han volgut perdre aquesta jornada juntament amb

Susanna Closa, representa­nt de l'IBE, i Santi Sarraute, representa­nt de la Diputació de Barcelona.

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain