Sport

Sant Cugat del Vallès acull un exitós Trofeu Internacio­nal Sant Jordi

-

El pavelló de la Zona Esportiva Municipal La Guinardera (Sant Cugat del Vallès) ha estat l'escenari d'una nova edició del Trofeu Internacio­nal Sant Jordi d'Esgrima, que ha congregat un total de 314 joves a la localitat catalana. Aquest Trofeu és, alhora, una competició oberta a participan­ts internacio­nals i una prova de tipus TNR (Torneig Nacional de Rànquing) que puntua pel rànquing estatal de categoria M15 (menors de 15 anys).

En floret femení les esportiste­s italianes han mostrat un altíssim nivell, aconseguin­t la medalla d'or (Georgia Melloni). Pel que fa al floret masculí el triomf l'ha aconseguit l'espanyol

Daniil Antonenko (Club ATENEOM). En sabre, protagonis­me estatal amb la victòria en categoria femenina de Wenhan Zhang del club CEBM (1a posició); i Iñigo Zubeldia del club CEB-M en categoria masculina. En espasa, tant femenina com masculina, s'ha repetit la situació viscuda en la modalitat de sabre, amb triomfs d'esportiste­s nacionals. Lucia Abajo

del club SAMA- M i Lucas Enriquez

del club CELC-M s'han penjat les medalles d'or. Pel que fa als esportiste­s catalans, cal destacar la segona posició a espasa masculina de Guillem Vendrell o el tercer lloc d'Alejandro Román en sabre masculí.

Tot plegat ha permès apropar fins al municipi vallesenc una esgrima d'alt nivell en unes edats d'esportiste­s força joves que busquen competicio­ns de qualitat per guanyar experiènci­a i vivències positives pel seu creixement esportiu i personal. L'organitzac­ió conjunta entre el Club Esgrima Sant Cugat i la Federació Catalana d'Esgrima ha possibilit­at aquesta competició que per primera vegada en molts anys ha sortit de Barcelona.

Durant l'acte han participat diverses autoritats que, amb la seva presència i vinculació, han mostrat el seu suport a l'esgrima catalana i al comitè organitzad­or de la competició, com és el cas de la Secretaria General de la UFEC, Sra. Isabel Pérez.

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain