Sport

El Barça CVB, campió de Superlliga Femenina 2

L'equip blaugrana es fa amb el títol de la categoria de plata i, a més, aconseguei­x plaça per estar a la Lliga Iberdrola l'any vinent

-

El Barça CVB recupera la posició de privilegi perduda la temporada pasada. L'equip d'Adrian Fiorenza, que portava una campanya a Superlliga Femenina 2, va obtenir dissabte l'ascens a la màxima categoria del voleibol espanyol femení de forma directa després d'arribar a la final de la fase d'ascens. A més, per arrodonir una gran temporada, el conjunt blaugrana va fer-se amb el títol de campió de Superlliga Femenina 2. L'últim cop que l'equip va ascendir a la Lliga Iberdrola va ser la temporada 2020-21.

El conjunt blaugrana volia culminar un cap de setmana rodó després d'acabar els dos partits de la fase de grups de la fase d'ascens amb ple de victòries. Dissabte a la tarda era el torn de les semifinals, i va enfrontar-se a un conegut com el MCR Premià de Dalt. En un partit on els tantejos dels sets van ser igualats, petits detalls van inclinar el matx de cara de les blaugranes, que van posar el 3-0 en l'electrònic i, d'aquesta forma, s'assegurava una plaça a la Lliga Iberdrola per la temporada 20232024, dos anys després d'abandonar l'elit del voleibol espanyol. Un cop assolit l'ascens, les blaugrana volien, ja de pas, fer-se amb el títol de campions de Superlliga Femenina 2, on primer haurien de superar l'equip amfitrió, el Santa Cruz Cuesta Piedra. El bloc d'Adrián Fiorenza es va mostrar intractabl­e en el centre de la xarxa per a dominar el primer set. Les accions de Meriyén Serrano catapultav­en a les catalanes per fer-se amb la primera mànega. Les opcions canàries del segon set es van dissipar amb l'encert barceloní, que, a més, va concretar les seves accions d'atac en el tercer i definitiu parcial per fer-se amb el triomf a la competició. D'aquesta forma, el Barça CVB va tancar un cap de setmana rodó, amb un ple de victòries i cap set en contra.

El Barça CVB no ha perdut cap partit de la fase d’ascens a Lliga Iberdrola

 ?? ?? Moment de l'entrega del trofeu de campió de Superlliga Femenina 2 al Barça CVB
Moment de l'entrega del trofeu de campió de Superlliga Femenina 2 al Barça CVB

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain