Sport

Els Dracs, campions de la LCFA Júnior

-

Diada de Sant Jordi de finals amb els Badalona Dracs i els Barcelona Pagesos aixecant el trofeu de campions. Els badalonins es van endur el títol de la LCFA Júnior en derrotar els Pioners de L'Hospitalet Dragons Academy per 51-0 en la final que es va disputar al Municipal de Montigalà (Badalona).

Els Dracs, que arribaven invictes al matx decisiu, no es van deixar sorprendre i van sumar el seu tercer títol júnior, que s'afegeix als aconseguit­s els anys 2011 i 2012. Els Pioners van plantar cara a la primera part, que va acabar amb el resultat de 140, però en la represa els de Badalona es van acabar imposant.

El receptor Albert González, autor de 2 `touchdowns' i una conversió de 2 punts, es va endur el guardó d'MVP de la final, on també van brillar el `quarterbac­k' Pol Singleton, amb cinc passades de `touchdown', i Eric Ladero, que va sumar tres anotacions. Eloi Soler i Àlex Cerezo, amb una intercepci­ó retornada fins a la zona d'anotació, van aconseguir els altres dos `touchdowns' dels Dracs.

Els Pagesos segueixen regnant a la Lliga Catalana Open de Futbol Flag Els Barcelona Pagesos, pel seu cantó, es van tornar a proclamar campions de la Lliga Catalana Open de Divisió d'Honor de Futbol Flag. Cinquè títol consecutiu per als barcelonin­s, que des del 2017 s'han mostrat intractabl­es en aquesta competició. Els Pagesos van aixecar la copa després de vèncer els Bigues i Riells Scorpions per 35-8 en la final. El duel es va decantar en el segon temps després d'un igualat 14-8 al descans. El jugador dels Pagesos Álvaro Medeiros va ser escollit MVP del matx, que va tenir lloc al CEM Bon Pastor de Barcelona i que, com la final de la LCFA Júnior, va comptar amb la presència del president de la FCFA, Joan Josep Ayuso.

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain