Sport

El Club Tennis Vic i el Club Tennis Barcino, noms propis en el Campionat de Catalunya per Equips

-

Les pistes de la Penya Arlequinad­a han vist com el conjunt del Club Tennis Vic en categoria femenina, i el Club Tennis Barcino a la masculina, són els nous campions del Campionat de Catalunya per Equips de 2a categoria.

El Club Tennis Vic s’ha imposat en la final femenina al Club Esportiu Valldoreix per 4-1, mentre que en homes, el Club Tennis Barcino ha resolt per un ajustat 3-2 el seu duel davant del Reial Club de Polo de Barcelona ‘B’.

Club Tennis Vic i Club Tennis Barcino com a campions, i Club Esportiu Valldoreix i Reial Club de Polo de Barcelona ‘B’ com a finalistes pugen de categoria i l’any vinent estaran a l’elit del pàdel català per equips.

Al Campionat de Catalunya per Equips de 3a categoria, jugat a les instal•lacions de l’Atlètic Terrassa Hockey Club, l’Emilio Sánchez CE en noies, i el Tot Padel Play en nois, han estat els equips guanyadors. L’Emilio Sánchez CE ha vençut a la final per 4-1 al Tennis Club Badalona, mentre que en la final masculina el Tot Padel Play ha guanyat 4-1 al Padel Barcelona – el Prat ‘B’.

Els equips que pugen a 2a femenina són els finalistes i el Cub Sports Centre i el Club Pàdel Llagostera com a semifinali­stes; mentre que els masculins són els finalistes i el Pàdel CPI Indoor Club i La Riera Pàdel ‘A’ com a semifinali­stes. Tennis Club Badalona, escenari del Campionat de Catalunya per Equips de 4a categoria, ha tingut com a campió masculí l’equip amfitrió, el Tennis Club Badalona, que ha doblegat en la final per un marcador de 5-0 al CT Sabadell ‘A’. A més dels finalistes, els semifinali­stes, Vall Parc i Club Bonasport, han pujat de categoria.

En el Campionat de Catalunya per Equips de 5a categoria, celebrat a les instal•lacions del Golf Costa Daurada Tarragona Sports Center, l’equip local ha alçat el títol de campió masculí després de guanyar per 3-2 a l’equip del Club Tennis Natació Sant Cugat. Tots dos conjunts, igual que els semifinali­stes, Club Pàdel Hostalric i Pàdel Indoor Mataró ‘B’, i també el Club Pàdel Cornellà, tots ells han assolit l’ascens. Finalment al Campionat de Catalunya per Equips de 6a categoria, disputat al Pàdel Park Llavaneres, el conjunt masculí del Espadel Club, s’ha imposat per 32 al Indoor Pàdel Bages. Campió i finalista pugen a 5a categoria, conjuntame­nt amb els semifinali­stes, Club Tennis Costa Brava i Waps.

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain