Sport

Vibrant ALLSTAR 2024 de la Super Copa a Sant Adrià de Besòs

-

El Pavelló Marina Besòs de Sant Adrià de Besòs ha estat l’escenari de l’ALLSTAR 2024 de la Super Copa, organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) amb la col•laboració del Femení Sant Adrià i de l’Ajuntament de Sant Adrià de Besòs. Enguany, aquesta Festa de la Super Copa ha constat d’un vistós i dinàmic partit de les estrelles femení i d’un distès i atractiu matx de les estrelles masculí, amb les millors jugadores i els millors jugadors de la categoria, així com també amb un emocionant i vibrant concurs de triples. En aquesta ocasió, aquests partits ALLSTAR han enfrontat dos equips dividits per conferènci­es (OEST i EST), tant en categoria femenina com masculina. Aquestes conferènci­es han estat configurad­es per 12 jugadors i jugadores, fruit d’una votació entre capitans, capitanes, entrenador­s i entrenador­es de la categoria. Cada conferènci­a, integrada per 7 equips de la lliga, ha estat dirigida per 2 entrenador­s de la categoria, que també han estat triats pel mateix procés de selecció. Pel que fa al matx femení, la Conferènci­a Est s’ha imposat per 63-82 a la Conferènci­a Oest amb una destacada actuació de la jugadora de l’Est i local a Sant Adrià, Gemma Alvaro (17 punts i 20 de valoració), i de l’aler-pivot de l’Oest Judith

Turrión (16 punts). De la mateixa manera, en el duel masculí, ha estat la Conferènci­a Est qui ha aconseguit la victòria en superar la Conferènci­a Oest per un ajustat 87-90, en un matx decidit amb un triple, amb valor doble, del màxim anotador de l’Est, Eduard Garcia (30 punts, 34 de valoració i 7-9 en triples). Pel que fa l’Oest, el pivot Diego Dias ha estat el màxim encistella­dor amb 17 punts i 22 de valoració.

Pel que fa al concurs de triples, aquest ha comptat amb un total de 8 participan­ts (Marina Portillo, Judith Moya, Montsant Guerrero, Queralt Ribera, Eduard Francisco, Albert Barquets, Gerard Gutiérrez i Marc Perapoch), elegits per votació popular oberta a tothom, entre un total de 16 (8 jugadores i 8 jugadors) que lideraven el rànquing estadístic en els tirs de 3 de la categoria. Aquest concurs ha constat d’unes semifinals femenines i masculines, on s’han enfrontat els i les participan­ts per nombre de vots. Portillo i Ribera en noies, i Perapoch i Barquets en nois, han accedit a les finals femenina i masculina, amb triomf de Queralt Ribera (femení) i Albert Barquets (masculí). Tot seguit, ha tingut lloc la gran final entre Ribera, la campiona femenina, i Barquets, el campió masculí, amb victòria final de la jugadora del Manresa CBF, Queralt Ribera, com a Triplista ALLSTAR 2024 de la Super Copa.

 ?? ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain