Sport

L’Enduret de Tossa posa el punt final a la temporada

-

Tossa de Mar ha sigut escenari de la sisena i última cursa de la temporada de la Copa Catalana d’Enduret 2017.

Ingrid Macià ha sentenciat el campionat amb una extraordin­ària actuació. La pilot del Peu a Baix ha vençut pràcticame­nt totes les especials del dia segellant d’aquesta manera una temporada per emmarcar. Mireia Rabionet, que arribava a Tossa amb opcions de títol, s’ha hagut de conformar amb la segona posició i el subcampion­at.

Nil Pallarès s’ha proclamat campió de Catalunya de la categoria 50cc. El menut pilot del MC Llívia ha tancat la temporada des del segon esglaó del podi sumant els punts necessaris per deixar sentenciat el títol. A Tossa, Aitor Campamà ha sigut més ràpid, sobretot en la primera especial del dia, on el pilot de l’Escuderia JRB ha aconseguit un avantatge de 14 segons gràcies a la caiguda de Pallarès.

Nahuel Santamaría ha celebrat el títol de campió de Catalunya de 65cc des de la segona posició del podi. El més ràpid de l’Enduret de Tossa ha sigut Bruno Miró, el qual ha vençut la primera cursa de la temporada.

Malgrat quedar fora de les posicions de podi, Yago Domínguez s’ha proclamat campió de Catalunya en 85cc Juvenil. Domínguez ha completat una temporada molt regular, on hi destaquen dues victòries i una segona posició. El guanyador de l’últim enduret de la temporada ha estat Edgar Canet.

Albert Fontova ha vençut en la categoria 85cc Cadet posant d’aquesta manera la cirereta a un campionat espectacul­ar amb ple de victòries. Malgrat no participar a la tercera cita del curs a Quart, Fontova s’ha endut el títol amb molta solvència.

David Riera s’ha endut la victòria de la categoria Sots16. El pilot campió de la categoria 50TT ha vençut amb força marge sobre el segon classifica­t, el campió de la categoria Sots 16, Francesc Aguilar.

 ??  ??

Newspapers in Spanish

Newspapers from Spain