Times of Suriname

FCB blijft in top vier ondanks nederlaag

-

ZAALVOETBA­L - FCB heeft bij de voortzetti­ng van de tweedeklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond een nipte 5-4 nederlaag geleden tegen Pentagon 2, maar ondanks dit verlies blijft de verliezer in de top vier. FCB staat momenteel op de vierde plaats met twintig punten uit veertien wedstrijde­n, terwijl de winnaar op de voorlaatst­e plaats staat met vijftien punten. Beide teams waren aan elkaar gewaagd in de eerste helft. Pawan Ramharakh van FCB zorgde in de negende minuut voor de 1-0. Acht minuten later schoot Ferrence Ligorie de 1-1 binnen, maar een minuut later bezorgde Joal Menez FCB wederom de leiding: 2-1. In de resterende minuten van deze helft vielen er geen doelpunten meer. Pentagon 2 begon goed aan de tweede helft en binnen enkele seconden schoot Shawn Fernandes de 2-2 binnen. Het zou beter worden voor Pentagon 2, want in de 36ste minuut bracht Iseguelle Molly zijn team voor het eerst in dit duel op een voorsprong: 3-2. FCB voerde het tempo op en wilde zo snel mogelijk een gelijkmake­r scoren. Deze kwam in de 40ste minuut, toen Arrigo Watchman trefzeker was: 3-3. Pentagon 2 bleef kalm en zou wederom de leiding nemen, Kevin Martin zorgde voor de 4-3 in de 48ste minuut. In de laatste minuut van deze wedstrijd vielen er nog twee doelpunten. Ganga Shitan van FCB maakte een eigendoelp­unt, waardoor de tegenstand­er op een 5-3 voorsprong kwam. Enkele seconden later wist Delieggio Scheineman de achterstan­d voor FCB te verkleinen na een treffer, maar verder dan dit kwam FCB niet. De eindstand werd 5-4.