Times of Suriname

Van Els is klaar voor Felix

-

THAIBOKS - “Titans’ vechter Nevil van Els mag klaar zijn voor mij. Maar zie mij als de chirurg en zie de ring als mijn operatieta­fel”, gaf Jason Felix als antwoord tijdens The Lords of the Ring gala-kennismaki­ng van de vechters donderdaga­vond in X-avenue.

Beide kemphanen zullen vanavond in de Ismay van Wilgenspor­thal hun kunsten tonen in het hoofdgevec­ht van The Lords of the Ring. Dit gevecht in de B-klasse is dus gepland voor vijf rondes van elk twee minuten. Er staan op die avond elf partijen op schema, waarvan zeven in de nieuweling­en klasse (3 x 1.5 minuut), drie C-partijen (3 x 2 minuten) en uiteraard de hoofdparti­j tussen The Gym’s vechter Felix en Van Els van Titans. “Mijn laatste gevecht heb ik tijdens God of the Arena 2 verloren van Donovan Wisse dus ik heb iets goed te maken. Vanwege een griep was ik die dag niet de volle 100%, maar deze keer heb ik geen obstakels, dus zal Felix er zeker iets van merken”, aldus Van Els.

Voor Felix zal het zijn derde gevecht voor dit jaar zijn. Eerder verloor Felix tijdens GTA2 van Giovano van Rabenswaay (Team Yvel), maar maakte zijn verlies tijdens United Caribbean weer goed door een tweede ronde TKO-overwinnin­g op Daniel Saverino. “Ik ga niet rusten en zal eenieder die mijn pad doorkruist, slopen. Voor wat mijn rematch tegen Giovano van Rabenswaay betreft, zeg ik hoe eerder hoe beter”, aldus de zelfverzek­erde Felix. The Lords of the Ring is georganise­erd door Team Yvel onder auspiciën van de Surinaamse Thaiboks Bond (SuThaiBo). SuThaiBovo­orzitter Roger Bellevue is bijzonder tevreden met het initiatief van Team Yvel, omdat dit gala een heleboel nieuweling­en en C-klassers de gelegenhei­d biedt om in actie te komen. Volgens de trekker van dit gala, Carlos Yvel, was het doel ook om een geheel Surinaamse gala neer te zetten. “Het zijn vechters die vaak genoeg niet de kans krijgen om in een gala te vechten, terwijl ze heel goed zijn. Voor hen is het zeker een goed meetmoment om te tonen wat zij waard zijn”, aldus Carlos Yvel.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname