Times of Suriname

Moeder die dochtertje knuffelt voor ze nieuw leven op wereld zet, laat niemand onberoerd

-

Het is een erg bijzonder moment dat de Amerikaans­e fotografe Laura Paulescu uit Portland wist vast te leggen. Het zijn de laatste minuten tussen moeder en dochter voor het kleine meisje grote zus zou worden. Op het beeld lijkt het dochtertje haar mama nog helemaal voor zich alleen te hebben maar dat zou niet lang meer duren. Het is een kwestie van uren voor de vrouw haar baby in de armen houdt. Het is een ontroerend gebaar waarmee de mama afscheid neemt van een levensfase. “Als moeder van twee kinderen snapt ze des te beter hoe het leven verandert wanneer een nieuwe baby zich aandient”, legt Laura Paulescu uit. “Het is de laatste keer dat het kleine meisje op mama’s bolle buik kan zitten terwijl haar zusje nog in de baarmoeder vertoeft.” De fotografe voelt zich vereerd dat ze die bijzondere omarming mocht fotografer­en. De foto zorgt voor ontroering bij menig internaut en verovert in sneltreinv­aart social media.

(HLN/ bebesymas.com)

1984 -

Fuller (Sacramento, 27 augustus 1984) is een Amerikaans­e actrice.

Fuller heeft haar middelbare school doorlopen aan de Notre Dame High School in Sherman Oaks en haalde haar diploma in 2002. Ze heeft in een aantal films gespeeld zoals: Mr. Sadman , Red White & Blue en The Brittany Murphy Story. (foto: lawandorde­r.wikia.com)

1988-

Ellesse Vega (Miami, 27 augustus 1988) is een Amerikaans­e actrice en zangeres.

Vega is geboren in Miami. Haar zussen zijn actrices Makenzie Vega en Krizia Vega.

Ze begon haar carrière al in 1993, toen ze een jaar lang in de onbekende serie Evening Shade speelde. Na een lijst onbekende films, belandde ze in 2001 in de film Spy Kids en werd toen een beroemde kindster. Ook heeft ze haar bekendheid te danken aan de film Sleepover (2004).

Op 4 januari 2014 is Vega in het huwelijk getreden met Carlos Pena, Jr. (foto: intradayfu­n.com)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname