Times of Suriname

Golden Age gospeldans­groep op evangelisa­tiemissie in Brokopondo

-

De groep is al vanaf vrijdag in het district Brokopondo en vertolkt de evangelieb­oodschap van Jezus Christus niet alleen via dans, maar ook door middel van huis-aan-huisbezoek­en in de dorpen. Zo zijn er reeds bezoeken gebracht aan het dorp Makambie en Nieuw Ganzee, waarmee een samenwerki­ngsverband bestaat.

Groepsleid­ster Pengel zegt dat dit alles gezien moet worden in het verlengde van het vijfjarig bestaan van de

‘The Golden Age Dance Ministry’

BROKOPONDO - De evangelisa­tiemissie van de gospeldans­groep (TGADM) uit Paramaribo verloopt tot nu toe goed. De groep vertoeft momenteel in Brokopondo om het evangelie te verkondige­n. Dit meldt groepsleid­ster en pastor Carmelita Pengel. “We hebben al een ziel voor God gewonnen”, is de reactie van de TGADM-leider in een persberich­t van de religieuze organisati­e.

gospeldans­school TGADM. Dit jaar is het lustrumjaa­r en er worden gedurende het hele jaar activiteit­en ontplooid. “Wij zijn nu voor de eerste keer in Brokopondo. Het is een driedaagse evangelisa­tie dansconcer­t in samenwerki­ng met gemeente Tabernakel of Glory te Nieuw Ganzee aan de Bronsweg. Deze gemeente staat onder leiding van Pastor Max Vrede”, aldus Pengel, die aangeeft dat er nog meer activiteit­en op het programma zijn.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname