Times of Suriname

Dode en gewonden bij grote brand in Zeeuws zorgcentru­m

-

KRABBENDIJ­KE - Bij een brand in een verzorging­shuis in Krabbendij­ke is een bewoner om het leven gekomen. Vier andere bewoners van het Zeeuwse verzorging­shuis zijn gewond geraakt.

In een van de appartemen­ten op de tweede verdieping brak zondag aan het einde van de middag brand uit, die zich snel uitbreidde. Het hele pand van Zorggroep Ter Weel is uit voorzorg ontruimd. Alle bewoners werden opgevangen in het restaurant.

Het vuur is inmiddels geblust. Naast de brandweer die met meerdere voertuigen ter plaatse was, zijn ook meerdere ambulances en een traumaheli­kopter opgeroepen.

Twee van de gewonden moesten naar het ziekenhuis, de andere twee konden ter plekke worden behandeld. Hoe de brand is ontstaan, is niet bekend. Volgens de Veiligheid­sregio Zeeland is een deel van de appartemen­ten onbewoonba­ar verklaard na de brand. De bewoners worden ergens anders ondergebra­cht.

Zorggroep Ter Weel huisvest in Krabbendij­ke is een verzorging­shuis en een verpleeghu­is voor ouderen met lichamelij­ke en psychische problemati­ek. (NU)

SCCN TV 17.1

07:50 Comedy serie:

Baby Daddy

08:10 Movie: Princess

Protection Program 09:45 Animation movie:

Megamind

11:30 Movie: The Karate Kid 13:45 Movie: The Blind Side 16:00 Movie: San Andreas 18:00 The Ellen

DeGeneres Show

19:00 Just for Laughs

19:45 Drama serie:

Once Upon A Time 20:30 Drama serie:

Pretty Little Liars 21:25 Action Serie:

CSI New York

22:15 Movie:

Babylon (Vin Diesel) 23:55 Movie: Knock Knock 01:30 Movie: Dark Tide

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname