Times of Suriname

Arsenal heeft eerste competitie­zege binnen

-

VOETBAL - Arsenal heeft de eerste competitie­zege van het seizoen binnen. Op Vicarage Road kende het elftal van Arsène Wenger weinig problemen met Watford.

Bij Watford begon nieuweling Daryl Janmaat op de bank, terwijl basisspele­r Nordin Amrabat een hoofdrol speelde bij de openingstr­effer. De oudPSV’er deelde een flinke beuk uit aan Alexis Sánchez, die de arm van Amrabat tegen zijn hoofd kreeg. Scheidsrec­hter Friend gaf een penalty en Santi Cazorla schoot door het midden raak. De gastheer leek daarna iets beter in de wedstrijd te komen, al hoefde doelman Petr Cech alleen serieus in actie te komen toen Laurent Koscielny hem bijna passeerde. Kort voor de pauze sloeg Arsenal tweemaal toe. Sánchez mikte raak uit een pass van Theo Walcott en even later knikte Mesut Özil een afgemeten voorzet van de Chileen binnen.

Nadat Walcott in de tweede helft een aardige kans op een vierde goal liet liggen, wist Watford iets terug te doen. De inzet van Étienne Capoue werd nog geblokt, maar daarna was het via invaller Roberto Pereyra wel raak: 1-3. Cech moest vervolgens redding brengen om te voorkomen dat de thuisploeg via Pereyra en Odion Ighalo nog verder terugkwam.

The Gunners kwamen in het restant van de wedstrijd niet echt meer in de problemen en zo is de eerste competitie­zege een feit. Watford is nog altijd op zoek naar de eerste driepunter van dit seizoen.

(VZ)

 ??  ?? Alexis Sánchez (r) van Arsenal probeert de bal te veroveren voor zijn team in de wedstrijd tegen Watford. (Foto: Xinhua)
Alexis Sánchez (r) van Arsenal probeert de bal te veroveren voor zijn team in de wedstrijd tegen Watford. (Foto: Xinhua)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname