Times of Suriname

Barka en Styx MN Car Center delen de punten

-

ZAALVOETBA­L - Barka en Styx MN Car Center hebben de punten gedeeld in de veertiende speelronde van de derdeklass­ecompetiti­e van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Barka stond bij de rust met 3-1 voor, maar in de tweede helft wist het deze voorsprong niet verder uit te bouwen, waardoor de wedstrijd in een 3-3 gelijkspel eindigde. Barka staat momenteel op de tweede plaats met 25 punten, terwijl de tegenstand­er de derde plaats bezet met 24 punten. Barka begon heel flitsend aan deze topper en binnen acht minuten stond het op een 2-0 voorsprong. Radjeshkum­ar Hindori opende de score al in de derde minuut en Kenneth Raghosing zorgde voor de tweede treffer in de achtste minuut. De tegenstand­er reageerde snel en vier minuten later werd deze achterstan­d verkleind naar een doelpunt door een treffer van Jerrel Caupain: 2-1. Hierna kregen beide teams genoeg kansen om te scoren, maar de doelverded­igers waren alert. Met nog enkele minuten te gaan in deze helft wist Barka toch nog eens te scoren via Hindori. De ruststand werd 3-1. Styx MN Car Center kwam goed voorbereid uit de kleedkamer­s en binnen drie minuten wist het deze achterstan­d in te lopen. Robert Timpico scoorde in de 26ste minuut de 3-2 en twee minuten later zorgde hij ook voor de 3-3. Met nog ongeveer twintig minuten te gaan gaven de teams alles om dit duel te winnen, maar er kwam geen veranderin­g meer in de score.